IMAGING LASER SCANNER

Leica BLK360

IMAGING LASER SCANNER

Leica BLK360

Ο μικρός και καθ’ όλα εύχρηστος σαρωτής BLK360 προσφέρει ακρίβεια, ευελιξία, ευκολία στη χρήση και συνδυάζει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την ολοκλήρωση εργασιών κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και σε οποιαδήποτε εφαρμογή.
Προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα σάρωσης τόσο σε ακρίβεια όσο και σε ποιότητα με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Εξαιρετικά μικρός και ελαφρύς (ζυγίζει μόνο 1.1kg), είναι μοναδικός στο είδος του. Αιχμαλωτίζει με κάθε λεπτομέρεια τον περιβάλλοντα χώρο λαμβάνοντας έγχρωμες εικόνες υψηλής ανάλυσης που συνδυάζει με το υψηλής ακρίβειας σύννεφο σημείων της σάρωσης.

Καθηλωτική
απεικόνιση HDR

Λήψη εικόνων με 4 κάμερες 13 MP και λήψη φωτογραφιών μεγάλης ευκρίνειας για εξαιρετική απόδοση λεπτομερειών στο έγχρωμο σύννεφο σημείων.

Τεχνολογία
VIS

Η αυτόματη συνένωση των σαρώσεων χωρίς την ύπαρξη στόχων διευκολύνει & επιταχύνει τη διαδικασία σάρωσης βελτιστοποιώντας το συνολικό αποτέλεσμα.

Πλήρης σάρωση
σε 20sec

Ο αισθητήρας LiDAR καταγράφει σύννεφα σημείων με ρυθμό 680.000 σημείων ανά δευτερόλεπτο ολοκληρώνοντας μια σάρωση σε 20 δευτερόλεπτα.

Μικρός, ελαφρύς
& ευέλικτος

Με διαστάσεις 155x80mm και βάρος 850g με μπαταρίες σας ακολουθεί παντού και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας με απόλυτη επιτυχία.

Ταχύτατη
μεταφορά δεδομένων

Η θύρα USB-C διευκολύνει την γρήγορη και εύκολη μεταφορά δεδομένων ενώ διαθέσιμη είναι και η λειτουργία μέσω WiFi για να μη χάνετε χρόνο.

Η πλατφόρμα
HxDR

Ο BLK360 συνδέεται απευθείας στη δυναμική cloud πλατφόρμα HxDR, για ασφαλή αποθήκευση, οπτικοποίηση και συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών.

Γιατί ο BLK360 είναι η πρώτη σας επιλογή;

Αδιαμφισβήτητα ο πιο δημοφιλής σαρωτής laser της αγοράς λόγω της εξαιρετικής σχέσης δυνατοτήτων – τιμής. Προσιτός στους νέους χρήστες, πολύτιμο εργαλείο για τους έμπειρους.

Leica BLK360 Imaging laser scanner - Γιατί να τον επιλέξετε

Εκπληκτικά μικρό μέγεθος

O BLK360 πηγαίνει όπου πάτε εσείς. Μεταφέρεται ως χειραποσκευή σε αεροπλάνο και πιάνει ελάχιστο χώρο στις αποσκευές σας. Με 255mm ύψος, μόλις 80mm διάμετρο και βάρος 850gr με την μπαταρία, είναι πολύ πιο εύκολος στην μεταφορά από ένα laptop.

Ταχύτητα που εκπλήσσει

Ο Leica BLK360 θέτει νέα στάνταρ ταχύτητας, σαρώνοντας σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα πλήρη θόλο 360° x 270° μαζί με φωτογραφίες στην ρύθμιση των 50 mm @ 10 m. Θέλετε μεγαλύτερη ακρίβεια; Κανένα πρόβλημα. Ακόμη και στα 6 mm @ 10 m, ο χρόνος σάρωσης δεν ξεπερνάει τα 75 δευτερόλεπτα.

Leica BLK360 Imaging laser scanner - Γιατί να τον επιλέξετε

Μέγιστη ευελιξία

Μπορείτε να εργαστείτε με την εφαρμογή για κινητό ή Tablet Leica Cyclone Field 360 ή με ένα απλό πάτημα του μοναδικού κουμπιού του. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε πάνω σε τρίποδο, στο έδαφος ή πάνω σε τραπέζι. Μπορείτε να σαρώσετε σε κάθετη ή οριζόντια στάση, ακόμα και ανάποδα.

Leica Geosystems 3D Scanning solutions

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Laser Class
1 (in accordance with IEC 60825-1:2014)
Wavelength
830 nm
Field Of View
360° (horizontal) / 270° (vertical)
Range
Min. 0.6 - up to 60 m
Point Measurement Rate
360,000 pts/sec
Camera System
15 Mpixel 3-camera system, 150Mpx full dome capture, HDR, LED flash Cali-
brated spherical image, 360° x 300°
3D Point Accuracy
6mm @ 10m / 8mm @ 20m
Dust & Humidity Protection
IP54 (IEC 60529)

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Σχετικά προιόντα

Αν ο Leica BLK360 δεν φαίνεται να είναι αυτό που ψάχνετε, ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα σαρωτών laser που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμοι Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Leica BLK360 και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του Leica BLK360;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τη χρήση της τεχνολογίας 3D Scanning σε διάφορους κλάδους και εφαρμογές. Εμπνευστείτε και αξιοποιήστε πλήρως τον εξοπλισμό και τα λογισμικά σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο