σύστημα ελέγχου 2D

Leica iCON iXE2

σύστημα ελέγχου 2D

Leica iCON iXE2

Το Leica iCON iXE2 είναι ένα εύχρηστο, πολυ-λειτουργικό σύστημα ελέγχου 2D, σχεδιασμένο για να διευκολύνει και να αυξήσει την παραγωγικότητα στις εργασίες εκσκαφής. Απλώς εισάγετε το απαιτούμενο βάθος και κλίσεις σε δύο άξονες (Χ,Υ) (Μήκος, Πλάτος) και ξεκινήστε τη διαδικασία του σκαψίματος. Παρέχει ακριβή έλεγχο μονής/διπλής κλίσης και βάθους, εμφανίζοντας την πραγματική θέση του κάδου σε σχέση με το υψόμετρο και την κλίση του σχεδιασμού για ταχύτερη επίτευξη του επιθυμητού επιπέδου. Ενσωματώνει αισθητήρα μέτρησης περιστροφής, παρέχοντας σαφείς οδηγίες καθοδήγησης για την πραγματική θέση κλίσης και περιστροφής σε σχέση με τη μελέτη, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα και αξιοποιώντας πλήρως τα οφέλη της λύσης ελέγχου του μηχανήματος. Επιπλέον, παρέχει ευελιξία και πλήρη αναβαθμιστική δυνατότητα, καθώς μπορεί να μετατραπεί σε 3D σύστημα μέσω της λειτουργίας PowerSnap. Με προσθήκη αισθητήρα περιστροφής και κλίσης κουβά, καθώς και πίνακα ελέγχου 3D και αισθητήρες GNSS, προσφέρει αποτελεσματική λύση 3D καθοδήγησης, επιτρέποντας το σκάψιμο σύμφωνα με το μοντέλο σχεδίασης 3D στην οθόνη σας.

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα λύσεων που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα καθοδήγησης για εκσκαφείς Leica iCON iXE2

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του iCON iXE2

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο