ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΣΤΡΩΣΗΣ

Leica iCON pave concrete

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΣΤΡΩΣΗΣ

Leica iCON pave concrete

Η Leica Geosystems παρέχει το iCON pave, μια προηγμένη τρισδιάστατη λύση για μηχανήματα διάστρωσης σκυροδέματος, καλύπτοντας εφαρμογές όπως αεροδρόμια, σήραγγες και οδοποιία. Το iCON pave επιτρέπει τη γρήγορη, αποτελεσματική και ακριβή ολοκλήρωση των έργων σας.

Τα βασικά οφέλη του iCON Pave περιλαμβάνουν τέσσερα προφίλ για διάστρωση σκυροδέματος ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου, σταθερή και ακριβή ποιότητα διάστρωσης, εύκολη προσαρμογή σε όλες τις συνθήκες εργασίας με διάφορους συνδυασμούς αισθητήρων, συνεχή λειτουργία με αυτόματη εναλλαγή γεωδαιτικών σταθμών, ασύρματη σύνδεση μέσω ραδιοκυμάτων, και υποστήριξη από το λογισμικό Leica ConX για συνεχή παρακολούθηση.

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα λύσεων που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το Leica iCON pave concrete 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του Leica iCON pave concrete 

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο