Surface Velocity Radar

Ott SVR100

Surface Velocity Radar

Ott SVR100

Ο αισθητήρας SVR100 χρησιμοποιεί την τεχνολογία ραντάρ για ακριβείς, απομακρυσμένες μετρήσεις της επιφανειακής ταχύτητας ροής. Η χρήση του απλοποιεί την διαδικασία μέτρησης ροής σε ρεύματα, ποταμούς, κανάλια κλπ ενώ εγγυάται την αξιοπιστία των δεδομένων. Τοποθετείται σε ασφαλές σημείο πάνω από την επιφάνεια του νερού και μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης.

Διαθέτει μια σειρά εξαιρετικών χαρακτηριστικών όπως μεγάλης ακρίβειας ραντάρ και αισθητήρες ανίχνευσης πιθανών αιτιών σφάλματος. Ενσωματώνει επιπλέον αισθητήρα ανίχνευσης δονήσεων π.χ. της γέφυρας από τον άνεμο ή την προσπέλαση οχημάτων και αισθητήρα εντοπισμού της γωνίας μεταξύ του SRV100 και της μετρούμενης επιφάνειας νερού.

Συμπαγής και ελαφρύς

Εγκαθίσταται εύκολα και χωρίς πρόβλημα σε οποιαδήποτε τοποθεσία εκτός νερού (χωρίς να απαιτείται η διείσδυση του τεχνικού προσωπικού σε νερό).

Ολοκληρωμένη λύση

Συνδυάζοντας τον με έναν αισθητήρα μέτρησης στάθμης και καταγραφική μονάδα δημιουργεί ένα σύστημα τηλεμετρίας που εξυπηρετεί για μετρήσεις σε απομακρυσμένες περιοχές ή περιοχές με δύσκολη πρόσβαση.

Ιδανικός για food monitoring

Ο SVR 100 μετράει με ακρίβεια και αξιοπιστία σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ειδικότερα σε περιοχές που κινδυνεύουν συχνά από φαινόμενα πλημμυρών.

Ανθεκτικός

Διαθέτει IP68 και μπορεί να αντέξει ακόμα και την ακραία περίπτωση πλήρους εμβάπτισης.

Χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης

Λειτουργεί σε εξαιρετικά χαμηλή ισχύ και δεν απαιτεί συνεχή παρακολούθηση για συντήρηση ή βαθμονόμηση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ακρίβεια
+/- 2% of measured value (0.26 … 13.12 ft/s) (0.08 m/s … 4 m/s) +/- 2.5% of measured value (13.12 … 39.37 ft/s) (4 m/s … 12 m/s)
Beam Angle
12° Azimuth
24° Elevation
Cable Length
SDI-12 / RS-232: max. 65 m (9,600 Baud) RS-485: max. 500 m (9,600 Baud)
Dimensions
134.5 x 114.5 x 80 mm without mounting bracket
Interface
RS-232, RS-485, SDI-12
IP Rating
IP68

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Αν ο OTT SVR100 δεν είναι αυτό που ψάχνετε, ρίξτε μια ματιά στις υπόλοιπες λύσεις που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον OTT SVR100  και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο