Πολυφασματικός αισθητήρας UV

TriOS OPUS

Πολυφασματικός αισθητήρας UV

TriOS OPUS

Ο αισθητήρας OPUS της TriOS ανήκει στη νέα γενιά φασματικών αισθητήρων UV για online μετρήσεις ενώσεων αζώτου και άνθρακα με ανάλυση 0,8 nm/pixel. Μέσω της ανάλυσης ενός πλήρους φάσματος, ο αισθητήρας OPUS είναι σε θέση να παρέχει αξιόπιστες μετρήσεις σε NO3-N, NO2-N, οργανικά συστατικά (CODeq, BODeq, DOCeq, TOCeq) και μια σειρά από άλλες παραμέτρους.
Χάρη στο interface TriOS G2 που διαθέτει, επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη διαμόρφωση των αισθητήρων με τη χρήση ενός προγράμματος περιήγησης διαδικτύου (web browser). Παράλληλα μέσω μια απλής διαδικασίας, δίνεται η δυνατότητα για ενσωμάτωση σε υπάρχοντα συστήματα ελέγχου εργασιών και εξωτερικών καταγραφικών δεδομένων. Επιπλέον με τη χρήση μπαταρίας γίνεται εφικτή η εφαρμογή σε φορητές συσκευές και η σύνδεση με WiFi επιτρέπει τον έλεγχο μέσω laptop, tablet και smartphone χωρίς την εγκατάσταση ειδικού λογισμικό ή εφαρμογής.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Light source
Xenon flash lamp
Detector
High-end miniature spectrometer
256 Channels
200 to 360 nm
0.8 nm/pixel
Measurement principle
Attenuation, spectral analysis
Optical path
0,3 mm, 1 mm, 2 mm, 5 mm, 10 mm, 20 mm, 50 mm
Parameter
Nitrate NO3-N, Nitrite NO2-N, CODeq, BODeq, DOCeq, TOCeq, TSSeq, KHP, SAC254, COD-SACeq, BOD-SACeq
Turbidity compensation
Yes
Data logger
~ 2 GB
Measurement interval
≥ 1 min

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα αισθητήρων που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Leica BLK360 και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο