Η METRICA στο συνέδριο COMECAP 2025 στη Λευκωσία

Η METRICA χορηγός στο COMECAP 2025 στη Λευκωσία, παρουσιάζοντας καινοτόμες λύσεις για μετεωρολογικές και υδρολογικές εφαρμογές.
COMECAP 2025

Η METRICA είχε την τιμή να συμμετάσχει στο COMECAP 2025 (International Conference on Meteorology, Climatology and Atmospheric Physics), το διεθνές συνέδριο που συγκεντρώνει κάθε δύο χρόνια επιστήμονες, ερευνητές και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο στους τομείς της μετεωρολογίας, της κλιματολογίας και των ατμοσφαιρικών επιστημών. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία,  από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2025 και αποτέλεσε ένα μοναδικό σημείο συνάντησης για την ανταλλαγή γνώσης και εμπειριών γύρω από τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που θέτει η κλιματική αλλαγή.

Η METRICA βρέθηκε εκεί ως χορηγός του συνεδρίου, ενώ στο πλαίσιο μιας ειδικής ομιλίας, παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις που αναπτύσσει και εφαρμόζει σε μετεωρολογικές και υδρολογικές εφαρμογές. Μέσα από την παρουσίαση αναδείχθηκε ο τρόπος με τον οποίο η τεχνολογία μπορεί να συμβάλει στην ακριβή πρόγνωση, στη λήψη αποφάσεων βασισμένων σε αξιόπιστα δεδομένα και στη βιώσιμη διαχείριση των φυσικών πόρων.

Η συμμετοχή της METRICA στο COMECAP 2025 υπογράμμισε για ακόμη μια φορά τη δέσμευσή της να στηρίζει τον διάλογο ανάμεσα στην επιστήμη και την τεχνολογία, να μοιράζεται τεχνογνωσία με την επιστημονική κοινότητα και να συμβάλλει ενεργά στη διαμόρφωση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος για όλους!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟi

Διαβάστε Επίσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ