ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

GeoMax X-PAD Office Fusion

Λογισμικό Γραφείου Γεωχωρικών Δεδομένων

Geospatial Data Office Software

GeoMax X-PAD Office Fusion

Το X-PAD Office Fusion αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση από την εισαγωγή έως τα τελικά σχέδια, προσφέροντας τα καλύτερα εργαλεία χωρίς να χρειάζεται να περάσετε δεδομένα από ένα πρόγραμμα σε άλλο. Μπορείτε να φορτώσετε δεδομένα από γεωδαιτικός σταθμός (TPS), δέκτη GNSS, ψηφιακά μοντέλα εδάφους (DTM/DEM/DSM) ή δεδομένα σαρωτών laser και να υπολογίσετε, να δείτε ή να διαχειριστείτε τα όλα τα δεδομένα μαζί σε ένα λογισμικό.

Γιατί να το επιλέξετε;

Όλα σε μία εφαρμογή! Μια καινοτόμος ιδέα λογισμικού για την επεξεργασία γεωχωρικών δεδομένων: εισαγωγή, προσαρμογή και συγχώνευση νεφών laser με εύχρηστα τοπογραφικά εργαλεία.

Όλα υπό έλεγχο

Όλες οι μετρήσεις και οι πληροφορίες από τα όργανα μπορούν να ελεγχθούν οποτεδήποτε για την επαλήθευση της ποιότητας της εργασίας σας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να διορθώσετε ενδεχόμενα λάθη που προέκυψαν στο πεδίο, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να υπολογίσετε εκ νέου τις συντεταγμένες.

Το αποτέλεσμα

Πλέον μπορείτε να προσαρμόσετε την αναπαράσταση του σημείου σε όλες τις πτυχές για να δημιουργήσετε το καλύτερο δυνατό σχέδιο. Εάν οι συντεταγμένες σημείων υπολογιστούν εκ νέου ή έχετε αλλάξει το σύστημα συντεταγμένων, το σχέδιο συνεχίζει να διατηρεί τη σύνδεση με τα σημεία.

Υπολογισμοί

Το X-PAD Office Fusion χρησιμοποιεί αλγόριθμους ελαχίστων τετραγώνων για ακριβείς υπολογισμούς από όλα τα τοπογραφικά όργανα. Μπορείτε να ορίσετε χαρτογραφικά συστήματα, να εφαρμόσετε διορθώσεις γεωειδών και να μειώσετε την απόσταση στο δικό σας επίπεδο αναφοράς.

Γεωαναφορά ψηφιοποιημένων χαρτών

Οι ψηφιοποιημένοι χάρτες μπορούν να εισαχθούν και να γεωαναφερθούν. Ειδικά εργαλεία επιτρέπουν τη μείωση του χρόνου εισόδου των σημείων ελέγχου αλλά και την προσαρμογή τοπικών σφαλμάτων σε κάθε τμήμα των χαρτών.

Εισαγωγή, Συνένωση, Ολοκλήρωση

Iσχυρές λειτουργίες συνένωσης νεφών σας επιτρέπουν το εύκολο και γρήγορο ταίριασμα των δικών σας νέφων σημείων χρησιμοποιώντας επίσης τοπογραφικά σημεία.

Εικόνες μέσα σε μια φούσκα

Η λειτουργία όψης μέσω φούσκας του X-PAD Office Fusion είναι ο καλύτερος τρόπος για να υποδείξετε σημεία και συντεταγμένες απευθείας πάνω σε μια ρεαλιστική απεικόνιση.

Τρισδιάστατες μετρήσεις

Επιφάνειες και 3D mesh δημιουργούνται από νέφη σημείων, αντλώντας χρώμα και υφή από φωτογραφίες του σαρωτή ή πανοραμική φωτογραφία που συνδέεται με τη σάρωση.

Εύκολος χειρισμός εκκατομύριων σημείων

Με το Smart Magnifier, μπορείτε να επιλέξετε το σημείο σας με απόλυτη ακρίβεια, χωρίς να αλλάζει συνεχώς το σημείο της οπτικής, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία επιλογής.

Ορθοφωτογραφίες και διατομές

Το X-PAD Office Fusion επιτρέπει να τις δημιουργήσετε με πολύ λίγα και αυτοματοποιημένα βήματα.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το GeoMax X-PAD Office Fusion. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε για παρουσίαση του λογισμικού
ή demo άδεια;

Στείλτε μας το αίτημα σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, παρουσίαση του λογισμικού, demo άδεια κ.α.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ & ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ

Χρήσιμα Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμα άρθρα για τον κλάδο, τις εφαρμογές, τις μετρητικές μας λύσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο