ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

GeoMax X-PAD Ultimate Survey

Λογισμικό Πεδίου Γεωχωρικών Δεδομένων

Λογισμικό Πεδίου Γεωχωρικών Δεδομένων

GeoMax X-PAD Ultimate Survey

Το X-PAD Ultimate Survey είναι η καλύτερη λύση για επαγγελματίες τοπογράφους που χρειάζονται ακρίβεια, ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά, ενοποίηση δεδομένων, επεκτασιμότητα, ευελιξία και τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες στο πεδίο. Με ένα σύνολο διαφορετικών λειτουργιών, το Ultimate Survey καλύπτει όλες τις ανάγκες στο πεδίο χρησιμοποιώντας όργανα TPS και GNSS.

Γιατί να το επιλέξετε;

Το X-PAD Ultimate είναι ένα προσαρμοσμένο, ευέλικτο και αρθρωτό λογισμικό για τοπογραφικές εργασίες υψηλών προδιαγραφών.  Λειτουργώντας σε AndroidTM, φέρνει τις καλύτερες τεχνολογίες στην τοπογραφία.

X-TILT

 Οι μετρήσεις απρόσιτων σημείων δεν είναι πρόκληση πια. Το X-TILT επιτρέπει τον υπολογισμό του σημείου αυτόματα με κλίση ενός GNSS ή ενός ιστού TPS σε δύο κατευθύνσεις.

E-BUBBLE

Μπορείτε να παρακολουθείτε μόνιμα την κατάσταση της κλίση σας χάρη στην ηλεκτρονική αεροστάθμη που βρίσκεται την κύρια οθόνη.

3D τοπογραφικό

Το X-PAD Ultimate περιλαμβάνει ένα πραγματικό 3D CAD τοπογραφικό, όχι απλά ένα πρόγραμμα προβολής γραφικών, με συγκεκριμένες λειτουργίες.

Web Maps

Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε διαφορετικούς τύπους τυπικών χαρτών αλλά και Web Map Service (WMS) χάρτες, έχοντας τη δυνατότητα και για off-line λειτουργία τους.

Συλλογές δεδομένων & Smartdrawing

Με καινοτόμο σύστημα αυτόματης σχεδίασης με κωδικούς σημείων είναι δυνατή η μέτρηση και η ταυτόχρονη σχεδίαση κάνοντας χρήση των κωδικών βλέποντας το σχέδιο αποτύπωσης σημείο μετά το σημείο.

Χάραξη με κλειστά μάτια

Η χάραξη δεν ήταν ποτέ ευκολότερη και πιο γρήγορη. Η φωνητική καθοδήγηση σας επιτρέπει να φτάσετε στο σημείο χωρίς καν να κοιτάξετε το οθόνη ενώ η μεγάλη πυξίδα απλοποιεί την οπτική πλοήγηση.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το  GeoMax X-PAD Ultimate Survey.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε για παρουσίαση του λογισμικού
ή demo άδεια;

Στείλτε μας το αίτημα σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, παρουσίαση του λογισμικού, demo άδεια κ.α.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ & ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ

Χρήσιμα Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμα άρθρα για τον κλάδο, τις εφαρμογές, τις μετρητικές μας λύσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο