ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

GeoMos Monitor

Monitoring system

monitoring system

GeoMos Monitor

Για επαγγελματίες που πρέπει να κατανοήσουν και να αντιδράσουν γρήγορα στις πολύπλοκες απαιτήσεις των σημερινών έργων παρακολούθησης, το Leica GeoMoS είναι η λύση που παρέχει την απαραίτητη ευελιξία στα έργα τους. Ένα επεκτάσιμο λογισμικό με επιλογές από διάφορα πακέτα αδειοδότησης, προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε χρήστη. Κατάλληλο για συνεχή ή περιοδικά έργα, προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης με υψηλή ακρίβεια και αξιοπιστία.

Γιατί να το επιλέξετε;

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην παρακολούθηση και υποστήριξη από μια ομάδα εξαιρετικά έμπειρων μηχανικών, η Leica GeoMoS είναι ένας σημαντικός συνεργάτης σε ένα ευρύ φάσμα προκλήσεων παρακολούθησης!

Δεδομένα

 Οι ευέλικτες επιλογές στην επικοινωνία επιτρέπουν απρόσκοπτη σύνδεση, έλεγχο του αισθητήρα και άμεση αποθήκευση και ανάλυση των δεδομένων. Το Leica GeoMoS API επιτρέπει τον συνδυασμό των δεδομένων GeoMoS στο δικό σας σύστημα. Διασφαλίζει έναν κύκλο μέτρησης όλο το 24ωρο με προγραμματισμό των αισθητήρων και μπορεί να αποθηκεύσει όλα τα σημαντικά δεδομένα σε μία μόνο βάση δεδομένων SQL.

Core software

Η συλλογή δεδομένων είναι ακριβής και αξιόπιστη, με ανίχνευση ακραίων τιμών και αυτόματη επαναμέτρηση. Οι υπεύθυνοι ενημερώνονται άμεσα μέσω  μηνυμάτων, εάν υπάρχουν ενεργοί έλεγχοι στην κατάσταση του συστήματος και των παρατηρήσεων.

Απεικόνιση

Το Leica GeoMoS Imaging είναι ένα extension του GeoMoS που παρέχει εικονικές πληροφορίες για τεκμηρίωση και επιθεώρηση από απόσταση, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και παρέχοντας απαραίτητες πληροφορίες για γρήγορες αποφάσεις.

Οπτικοποίηση & reports

Ισχυρό, ευέλικτο και εύκολο στην παραμετροποίηση, το GeoMoS Now μπορεί να εγκατασταθεί τοπικά ή να χρησιμοποιηθεί μέσω cloud, δίνοντας πρόσβαση στα αποτελέσματα οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες του λογισμικού GeoMos Monitor.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε για παρουσίαση του λογισμικού
ή demo άδεια;

Στείλτε μας το αίτημα σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, παρουσίαση του λογισμικού, demo άδεια κ.α.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ & ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ

Χρήσιμα Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμα άρθρα για τον κλάδο, τις εφαρμογές, τις μετρητικές μας λύσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο