ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Leica GeoMos

Web-based application 

web-based application

Leica GeoMos

Το Leica GeoMoS Now είναι μια web-based εφαρμογή που παρέχει πλήρη πρόσβαση, σε εικοσιτετράωρη βάση, σε δεδομένα monitoring μέσω οποιασδήποτε συσκευής που συνδέεται στο web. Τα δεδομένα είναι άμεσα διαθέσιμα και οι χρήστες δε χρειάζεται να έχουν γνώση κατασκευής ιστοσελίδων. Διαχειριστείτε, αναλύστε και διανείμετε τις βασικές πληροφορίες. Η χρήση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, η έγκαιρη ανίχνευση και οι γρήγοροι χρόνοι αντίδρασης μπορούν να αποτρέψουν πιθανά προβλήματα προτού αναπτυχθούν, μειώνοντας τον κίνδυνο και το κόστος.

Γιατί να το επιλέξετε;

Το λογισμικό GeoMoS Now αποτελεί ιδανική λύση για να διευκολύνει όλους τους επαγγελματίες που αναζητούν μια απλοποιημένη λύση για 3D παρακολούθηση μικρομετακινήσεων και παραμορφώσεων σε υποδομές κριτικής σημασίας.

Ευέλικτη και ασφαλής πρόσβαση

Παρέχοντάς σας πλήρη έλεγχο της ασφάλειας, η πρόσβαση και τα δικαιώματα κάθε χρήστη μπορούν να ρυθμιστούν μεμονωμένα. Το GeoMoS Now απλοποιεί τις πληροφορίες ώστε να ταιριάζουν τόσο στις ανάγκες του χρήστη όσο και σε αυτές του έργου και ταυτόχρονα να καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών που εμπλέκονται.

Οπτικοποίηση σε πραγματικό χρόνο

Ακριβής και έγκυρη επισκόπηση της κατάστασης των έργων χρησιμοποιώντας εύχρηστα διαχειρίσιμα αρχεία όπως χάρτες, γραφήματα, εικόνες, πίνακες, αυτόματες αναφορές κα. Εμπλουτίστε τις γεωδαιτικές και γεωτεχνικές μετρήσεις παρακολούθησης με shape files και raster δεδομένα. 

Survey Edition

Οι χρήστες  εισάγουν τις συντεταγμένες από ένα αρχείο ή να ανεβάσουν δεδομένα που συλλέγονται με την εφαρμογή TPS Monitoring από σταθμούς της Leica Geosystems, το GeoMoS Now επεξεργάζεται αυτόματα τα δεδομένα, υπολογίζει τις παραμορφώσεις και δημιουργεί γραφήματα στοv dashboard. 

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες του λογισμικού GeoMos.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε για παρουσίαση του λογισμικού
ή demo άδεια;

Στείλτε μας το αίτημα σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, παρουσίαση του λογισμικού, demo άδεια κ.α.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ & ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ

Χρήσιμα Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμα άρθρα για τον κλάδο, τις εφαρμογές, τις μετρητικές μας λύσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο