ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Leica MC1

3D πλατφόρμα λογισμικού για όλες τις λύσεις καθοδήγησης μηχανημάτων της Leica Geosystems.

3D Λογισμικο

Leica MC1

Η Leica Geosystems προσφέρει το εξελιγμένο λογισμικό ελέγχου μηχανής Leica MC1 για την ψηφιοποίηση της βαριάς κατασκευαστικής βιομηχανίας. Το MC1 ολοκληρώνει και αυτοματοποιεί όλα τα μηχανήματα, προσφέροντας έξυπνες λειτουργίες όπως τη τροποποίηση μοντέλων και τη καταγραφή επιφανειών. Ενσωματώνεται στη ροή εργασίας της βαριάς κατασκευής και υποστηρίζεται από την πλατφόρμα παραγωγικότητας Leica ConX για αποτελεσματική διαχείριση έργων.

Γιατί να το επιλέξετε;

Η Leica MC1 είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα λογισμικού για όλες τις λύσεις καθοδήγησης μηχανημάτων της Leica Geosystems.

Απλοποιημένη εργασία

Η χρήση του λογισμικού είναι ξεκάθαρη και με απλά σύμβολα για να βοηθήσει τον χειριστή να εστιάσει στα σημαντικά βήματα.

Μείωση κόστους, αύξηση παραγωγικότητας

Η σχεδίαση του λογισμικού για τον έλεγχο και την καθοδήγηση μηχανημάτων μειώνει την ανάγκη για εκπαίδευση. Η συμβατότητα με διάφορους αισθητήρες απλοποιεί τη διαδικασία εκμάθησης και επιτρέπει γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή.

Διαχείριση δεδομένων

Το λογισμικό MC1 απλοποιεί τη διαχείριση δεδομένων και δέχεται όλους τους τύπους δεδομένων σχεδίασης, προσφέροντας ευελιξία στη ροή εργασίας για την υποστήριξη εργασιών στο πεδίο. Η χρήση του εξασφαλίζει άνετη μεταφορά δεδομένων μεταξύ μηχανημάτων και γραφείου.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το Leica MC1

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε για παρουσίαση του λογισμικού
ή demo άδεια;

Στείλτε μας το αίτημα σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, παρουσίαση του λογισμικού, demo άδεια κ.α.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ & ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ

Χρήσιμα Άρθρα

Διαβάστε χρήσιμα άρθρα για τον κλάδο, τις εφαρμογές, τις μετρητικές μας λύσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο