3D Cameras

Leica BLK3D

in-picture 3D measurement solution

Leica BLK3D

Το BLK3D συνδυάζει μια βαθμονομημένη στερεοσκοπική κάμερα, αισθητήρες μέτρησης, λογισμικό και δυνατότητες ανίχνευσης ακμών επί της συσκευής για να πραγματοποιεί μετρήσεις στην εικόνα με επαγγελματική ακρίβεια. Κάθε εικόνα που λαμβάνεται είναι μια πλήρης και ακριβής καταγραφή τρισδιάστατης μέτρησης.
Έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει και να επιταχύνει τις μετρήσεις σας σε οποιαδήποτε φωτογραφία τραβήξετε με τη συσκευή. Θα σας βοηθήσει να τεκμηριώσετε πλήρως την εργασία σας, συμπεριλαμβανομένων των συνθηκών κατασκευής και της προόδου του έργου.

Απλή
& γρήγορη τεκμηρίωση

Χωρίς κόπο, αιχμαλωτίστε και αποθηκεύστε τις φάσεις κάθε έργου ώστε να ανακαλείτε όποιο στοιχείο επιθυμείτε, όταν κριθεί απαραίτητο.

Αρχειοθέτηση
& επεξεργασία

Οι μετρήσεις είναι διαθέσιμες οποιαδήποτε στιγμή στην οθόνη της συσκευής σας ή στον υπολογιστή σας. Επεξεργαστείτε τις με το λογισμικό BLK3D Desktop.

Ανίχνευση αντικειμένων
& στόχευση

Η λειτουργία Auto-Snapping επιτρέπει την καλύτερη στόχευση των σημείων ενδιαφέροντος για αξιόπιστες μετρήσεις.

Ξεπεράστε
τις προκλήσεις μέτρησης

Το Leica BLK3D σας δίνει τη δυνατότητα να μετράτε εύκολα σε σημεία με δυσκολία πρόσβασης, μπορείτε ακόμη και να μετράτε πίσω από αντικείμενα.

Μέτρηση
λέιζερ

Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο Laser EDM για να προσθέσετε μετρήσεις υψηλής ακρίβειας σε 3D εικόνες ή για να πραγματοποιήσετε αυτόνομες μετρήσεις.

Κοινοποιήστε
την εργασία σας

Κάντε εξαγωγή τρισδιάστατων εικόνων σε μορφή PDF ή JPG από τον υπολογιστή σας ή από το BLK3D μέσω WiFi.

 

Γιατί να επιλέξετε τον BLK3D;

Εύκολη, αποτελεσματική ψηφιακή τεκμηρίωση, καταγραφή & οργάνωση μειώνουν τα λάθη, τις άσκοπες επισκέψεις στα σημεία ενδιαφέροντος και διευκολύνουν την καθημερινή σας εργασία.

Ένα συμπαγές εργαλείο φωτογραμμετρίας όλα σε ένα

Παρακολουθείστε την εξέλιξη κάθε έργου με τεκμηριωμένο και αποτελεσματικό τρόπο. Με τη χρήση του BLK3D έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες που έχετε συλλέξει οποιαδήποτε στιγμή. Δημιουργήστε κατόψεις, μετρήστε, προσθέσετε εικόνες, σημειώσεις για να έχετε πάντα μια ολοκληρωμένη εικόνα.

BLK360

Εξοικονόμηση χρόνου & απλοποίηση των εργασιών

Κερδίστε χρόνο τόσο κατά την διαδικασία επιθεώρησης ενός χώρου όσο και στην σύνταξη της οικονομικής σας προσφοράς. Υπολογίστε τα υλικά, δώστε σαφείς οδηγίες στους συνεργάτες σας, ξαναδείτε και μετρήστε προβληματικά σημεία. Εργαστείτε από το γραφείο σας χωρίς την ανάγκη πολλαπλών επισκέψεων στο πεδίο.

Μια εύχρηστη λύση μέτρησης 3D σε πραγματικό χρόνο

Συνδυάζοντας αισθητήρες μέτρησης, λογισμικά και τεχνολογίες επεξεργασίας δεδομένων, το Leica BLK3D σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μετρήσεις στις ληφθείσες εικόνες με ακρίβεια επαγγελματικής ποιότητας, σε πραγματικό χρόνο. Κάθε εικόνα που έχει ληφθεί με το BLK3D είναι μια πλήρης 3D τεκμηρίωση του χώρου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Laser Class
2
Operating System
Android 7.1.2 (Nougat)
3D Image Distance Measurement
2D in-picture accuracy 2/3 ± 3 mm (0.12 in)
3D in-picture accuracy 2/3 ± 6 mm (0.24 in)
Stereo Camera
Pixels: 2 x 10 MP (15.8 cm diagonal base line)
Field of view: 80°
Focal length: 4.0 mm (22 mm in 35 mm equiv. in 1:1)
Aperture: F3.0
EDM Camera
Pixels: 2 MP Field of view: 14°
Additional Sensors
Compass, 3D accelerometer and 3D gyroscope
Internal Storage
64 GB (equals 14000 single-shot or 5000 multi-shot 3D images)
Operating Time
Typical capture: 4h / 220 multi-shot captures 1
Continuous capture: 2.5 h /1000 single-shot captures1
Laser measurements: 6.5 h / 9500 laser measurements
Auto power off after 3 h in sleep mode

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προϊόντα

Αν ο Leica BLK3D δεν είναι αυτό που ψάχνετε, ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα σαρωτών laser που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμοι Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Leica BLK3D και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Leica BLK3D;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Χρήσιμα Άρθρα

Βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα άρθρα που αφορούν τον κλάδο μας, τις λύσεις και τις εφαρμογές τους. Ενημερωθείτε, εμπνευστείτε, ζητήστε πληροφορίες!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο