CABLE LOCATORS

Leica DD100 Series

CABLE LOCATORS

Leica DD100 Series

Οι ανιχνευτές υπόγειων αντικειμένων της σειράς Leica DD100 διαθέτουν προηγμένα αυτόματα χειριστήρια, γεγονός που τους καθιστά εύχρηστους και προσιτούς σε κάθε χρήστη. Επιπλέον χάρη στην αυτόματη στόχευση ακριβείας που διαθέτουν δεν χρειάζεται να ρυθμίζεται χειροκίνητα η ευαισθησία του ανιχνευτή.

Με αυτήν την λειτουργία διασφαλίζεται κάθε φορά η χρήση σωστών ρυθμίσεων όταν εντοπίζονται υπόγεια αντικείμενα ενώ παράλληλα μειώνεται η πιθανότητα ανθρώπινου σφάλματος και ενεργοποιείται ευκολότερα και αποδοτικότερα η διαδικασία ανίχνευσης καλωδίων και σωληνώσεων. Οι δυνατότητες αυτές οδηγούν όχι μόνο στην εξοικονόμηση χρόνου αλλά και μείωση των δαπανών.

Leica DD120

Διαθέτει λειτουργία αυτόματης στόχευσης ακριβείας ανιχνεύοντας αντικείμενα έως 3m. Επιπλέον διαθέτει IP54 για προστασία από σκόνη και νερό.

Leica DD130

Διαθέτει ένα εκτεταμένο εύρος ιχνών με επιπλέον συχνότητες 512 Hz, 640 Hz, παράλληλα ενώ έχει δυνατότητα για ανίχνευση καλωδίων σε έως και 10m βάθος.

Leica DD175

Έχει ενσωματωμένη μονάδα GPS & BT καθώς και εσωτερική καταγραφή δεδομένων παρέχοντας συνδεσιμότητα με τη σουίτα λογισμικού DX.

Τι κάνει τη σειρά DD100 να ξεχωρίζει;

Απαιτούν ελάχιστη εμπειρία χρήστη αφού διαθέτουν εύχρηστα αυτόματα χειριστήρια καθιστώντας την ανίχνευση υπόγειων καλωδίων μια εύκολη διαδικασία.

Leica DD100 Series - Utility Detection

Αυτόματα χειριστήρια

Οι ανιχνευτές καλωδίων της σειράς Leica DD100 διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες και αυτόματα χειριστήρια που κάνουν ολόκληρη τη σειρά εύκολη στη χρήση απαιτώντας ελάχιστη εμπειρία από τον χρήστη.

Leica DD100 Series - Utility Detection

Eύρος ανίχνευσης

Χάρη στο εκτεταμένο εύρος ιχνών με τις επιπλέον συχνότητες 512 Hz, 640 Hz τα Leica DD130 & DD175, ξεχωρίζουν για την αποδοτικότητά τους αυξάνοντας την παραγωγικότητα στο πεδίο.

Leica DD100 Series - Utility Detection

Αντοχή

Με IP54 και οι 3 ανιχνευτές καλωδίων της σειράς DD100 της Leica είναι κατάλληλοι για κάθε απαιτητικό περιβάλλον ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν στο πεδίο. Ιδανικοί για εργοτάξια με δύσκολες συνθήκες.

Leica DD100 Series - Utility Detection

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Laser Class
1 (in accordance with IEC 60825-1:2014)
Wavelength
830 nm
Field Of View
360° (horizontal) / 270° (vertical)
Range
Min. 0.6 - up to 60 m
Point Measurement Rate
360,000 pts/sec
Camera System
15 Mpixel 3-camera system, 150Mpx full dome capture, HDR, LED flash Cali-
brated spherical image, 360° x 300°
3D Point Accuracy
6mm @ 10m / 8mm @ 20m
Dust & Humidity Protection
IP54 (IEC 60529)

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ανακαλύψτε όλες τις λύσεις ανίχνευσης υπόγειων δικτύων που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και βρείτε τον ιδανικό εξοπλισμό που θα καλύψει το πεδίο εφαρμογών σας.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους ανιχνευτές Leica DD100 και τις εφαρμογές τους.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες των Leica DD100;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο και όχι μόνο. Ανακαλύψτε νέες λύσεις και εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν την εργασία σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο