UTILITY DETECTION RADAR

RadioDetection LMX100™

UTILITY DETECTION RADAR

RadioDetection LMX100™

Το γεωραντάρ LMX100™ της RadioDetection προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα των υπόγειων στοιχείων, δομών και δικτύων. Με μια απλή, εύχρηστη διεπαφή προσφέρει την τέλεια ισορροπία διείσδυσης βάθους και υψηλής ανάλυσης για ακριβή εντοπισμό κάθε δομής.

Πρόκειται για ένα στιβαρό γεωραντάρ ιδανικό για να ανιχνεύει δίκτυα και υποδομές, μεταλλικά και μη μεταλλικά στοιχεία, δίκτυα με σπασμένα καλώδια καθώς και μη τεκμηριωμένα δίκτυα. Επιπλέον το LMX100™ έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει απροσδόκητα εμπόδια ή θαμμένες κατασκευές όπως παλιά θεμέλια που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στις εκσκαφές ή τις κατασκευές.

Σάρωση σε βάθος

Μπορεί να ανιχνεύσει κάθε υπόγειο δίκτυο και αντικείμενο σε βάθη έως 8 μέτρα με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ελαφριά κατασκευή

Το ελαφρύ πλαίσιο κατασκευής του καροτσιού από fiberglass διευκολύνει τη μεταφορά και την ανίχνευση στο πεδίο.

Αποθήκευση δεδομένων

Έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει πάνω από 10.000+ στιγμιότυπα οθόνης προσφέροντας πληθώρα πληροφοριών από το πεδίο.

Μεταφορά δεδομένων

Η θύρα USB που διαθέτει επιτρέπει την εύκολη μεταφορά δεδομένων για περαιτέρω ανάλυση δεδομένων στο γραφείο.

Ισχυρή τροφοδοσία

Προσφέρει μεγάλη ευελιξία αφού διαθέτει αντικαταστάσιμη μπαταρία με διάρκεια έως 6 ώρες με συνεχή σάρωση στο πεδίο.

Προστασία & αντοχή

Με προστασία IP65 και αντοχή σε εύρος θερμοκρασίας από -40 C έως +50 C λειτουργεί άψογα ακόμα και με τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Γιατί να επιλέξετε το γεωραντάρ LMX100™ ;

Διαθέτει αξιόπιστη κεραία GPR για ακρίβεια στην ανίχνευση και δυνατότητα επιτόπιων αναφορών για σωστή διαχείριση των δεδομένων.

RadioDetection LMX100 - Utility Detection

Επιτόπιες αναφορές

Απόλυτη ευελιξία στο πεδίο αφού διαθέτει τη δυνατότητα εύκολου διαμοιρασμού απευθείας από τη μονάδα οθόνης χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα προσθήκης δεικτών δεδομένων για επισήμανση σημείων ενδιαφέροντος.

RadioDetection LMX100 - Utility Detection

Εύχρηστη οθόνη αφής

Διαθέτει εργονομική οθόνη αφής με μέγεθος 8 inch που μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και με γάντια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε επαγγελματία διαθέτοντας διάφορες επιλέξιμες γλώσσες καθώς και επιλογές μετρητικών μονάδων.

RadioDetection LMX100 - Utility Detection

Αισθητήρας GPR

Χάρη στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κεραία GPR 250 MHz που διαθέτει με υπερ-ευρεία ζώνη (UWB) και DynaT η εύρεση κάθε υπόγειου αντικειμένου βελτιώνεται σημαντικά αυξάνοντας στο μέγιστο την ακρίβεια και την αξιοπιστία.

RadioDetection LMX100 - Utility Detection

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Size
100 x 70 x 115 cm
Weight
22 kg
Display Unit size
21 cm (8 in) diagonal
Battery Life
4-6 hours
IP65
Operating temperature range: -40°C to +50°C
Data Storage
10.000 + screenshots
Depth
Up to 8 meters

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ανακαλύψτε όλες τις λύσεις ανίχνευσης υπόγειων δικτύων που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και βρείτε τον ιδανικό εξοπλισμό που θα καλύψει το πεδίο εφαρμογών σας.

Χρήσιμοι Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Leica BLK360 και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του LMX100™;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο και όχι μόνο. Ανακαλύψτε νέες λύσεις και εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν την εργασία σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο