GNSS SYSTEMS

Leica GS18 I

GNSS SYSTEMS

Leica GS18 I

Ο Leica GS18I είναι ένας υπερσύγχρονος δέκτης GNSS που ενσωματώνει εκπληκτικές τεχνολογίες. Σχεδιασμένος για γρήγορη, αποτελεσματική λήψη μετρήσεων σε σημεία που με έναν οποιοδήποτε άλλο δέκτη ήταν αδύνατο να μετρηθούν. Χάρη στην τεχνολογία Visual Positioning, οι χρήστες μπορούν να μετρήσουν οποιοδήποτε σημείο επιθυμούν, είτε στο πεδίο είτε αργότερα κατά την φάση της εργασίας στο γραφείο.

Βασίζεται στη φωτογραμμετρία με επεξεργασία δεδομένων σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν την ποιότητα των δεδομένων τους ενώ βρίσκονται στο πεδίο. Επιπλέον διαθέτει αισθητήρα κλίσης, δεν χρειάζεται καλιμπράρισμα και δεν επηρεάζεται από μαγνητικά πεδία.

Ισχυρές λειτουργίες

Η ενισχυμένη τεχνολογία RTKplus, για μεγαλύτερη ευαισθησία και επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων αποτελεί ένα σημαντικό σύμμαχο στις μετρήσεις πεδίου.

Απόλυτη ακρίβεια

Χάρη στην τεχνολογία Smartcheck πραγματοποιείται αυτόματος και συνεχής έλεγχος της ποιότητας της θέσης σας στο πεδίο, προσφέροντας απόλυτη ακρίβεια μετρήσεων.

Αντοχή

Στιβαρός και ανθεκτικός με αντοχή IP68, έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί άψογα ακόμα και με τις πιο δύσκολες συνθήκες χωρίς να χάνει τη αξιοπιστία των μετρήσεών του.

Αδιάλειπτη λειτουργία

Χάρη στην τεχνολογία RTK bridging προσφέρει αδιάλειπτη εργασία ακόμα και χωρίς χρήση σταθμού βάσης ή σύνδεσης σε δίκτυο.

Εργονομία

Συνδυάζεται με το εργονομικά σχεδιασμένο χειριστήριο CS20, με εντυπωσιακή οθόνη αφής και εξαιρετικές λειτουργίες που προσφέρουν μοναδική εμπειρία χρήσης στο πεδίο.

HxGN SmartNet

Εργαστείτε με το Νο1 δίκτυο σταθμών αναφοράς στην Ελλάδα, μέρος του παγκόσμιου δικτύου της Hexagon με ευέλικτα συνδρομητικά πακέτα & 10μελή ομάδα υποστήριξης.

Τι κάνει τον Leica GS18I μοναδικό;

Μοναδικός στο είδος του αφού συνδυάζει τις λειτουργίες ενός ισχυρού δέκτη GNSS με τεχνολογίες φωτογραμμετρίας για μέγιστη παραγωγικότητα στο πεδίο.

Ισχυρό λογισμικό

Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει σε κάθε επαγγελματία μια νέα οπτική στον τρόπο που αντιλαμβάνεται, συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα της εργασίας του. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε εκπληκτικά γραφικά, εύκολη διαχείριση, δυνατότητες εξατομίκευσης και οργάνωσης κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας.

Leica GS18 I - Δέκτης GNSS

Visual Positioning​

Με απίστευτη ταχύτητα ο δέκτης καταγράφει εικόνες συλλέγοντας εκατοντάδες σημεία μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να απαιτείται οι χρήστες να βρίσκονται στο σημείο αυτό καθαυτό. Ο χρόνος καθώς και οι περιττές επισκέψεις στο πεδίο μειώνονται στο έπακρον αφού όλες πληροφορίες έχουν συλλεχθεί από την πρώτη αποτύπωση του πεδίου μελέτης.

Leica GS18 I - Δέκτης GNSS

Tilt Compensation

Ο δέκτης της Leica GS18 Ι χαρακτηρίζεται από την ισχυρή δυνατότητα που προσφέρει, αυτή της μέτρησης σημείων υπό κλίση χωρίς βαθμονόμηση αυξάνοντας στο έπακρο την εργασία στο πεδίο. Η αξιοπιστία των μετρήσεων διασφαλίζεται στο μέγιστο βαθμό ενώ το ανθρώπινο σφάλμα οριζοντίωσης εξαλείφεται πλήρως.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

HxGN SmartNet PPP
Unlimited worldwide RTK bridging and PPP service
Continuous check of RTK solution
Reliability 99.99%
Signal tracking
GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS , NavIC, SBAS, TerraStar
Single baseline
Hz 8 mm + 1 ppm / V 15 mm + 1 ppm
Network RTK
Hz 8 mm + 0.5 ppm / V 15 mm + 0.5 ppm
Static (phase) with long observations
Hz 3 mm + 0.1 ppm / V 3.5 mm + 0.4 ppm
Measuring camera
Sensor | Field of view | Video frame rate
Image group capture
Max. capturing time: 60 s, size of an image group appr. 50 MB

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Αν ο Leica GS18I δεν φαίνεται να είναι αυτό που ψάχνετε, ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα δεκτών GNSS που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Leica GS18I και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του Leica GS18I;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο και όχι μόνο. Ανακαλύψτε νέες λύσεις και εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν την εργασία σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο