GNSS SYSTEMS

Leica GS18 T

GNSS SYSTEMS

Leica GS18 T

Ο Leica GS18 T ανήκει στη σειρά «έξυπνων» οργάνων της Leica Geosystems AG. Είναι ο πρώτος δέκτης στον κόσμο με αισθητήρα κλίσης που δεν χρειάζεται καλιμπράρισμα και δεν επηρεάζεται από μαγνητικά πεδία. Καθώς δεν χρειάζεται πλέον να προσπαθείτε να ευθυγραμμίσετε την αεροστάθμη, χάρη στην μοναδική καινοτομία της Leica Geosystems AG, μπορείτε να εστιάζετε στην εργασία σας και να μετράτε οποιοδήποτε σημείο γρηγορότερα και ευκολότερα.

O Leica GS18 Τ έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει με βέλτιστο τρόπο τα σήματα των δορυφόρων με αποτέλεσμα να είναι εφικτή η εργασία με την επιθυμητή ακρίβεια ακόμα και όταν το σήμα είναι αδύναμο ή ανύπαρκτο όπως, συχνά, συμβαίνει σε δύσβατες και δυσπρόσιτες περιοχές.

Ισχυρές λειτουργίες

Η ενισχυμένη τεχνολογία RTKplus, για μεγαλύτερη ευαισθησία και επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων αποτελεί ένα σημαντικό σύμμαχο στις μετρήσεις πεδίου.

Απόλυτη ακρίβεια

Χάρη στην τεχνολογία Smartcheck πραγματοποιείται αυτόματος και συνεχής έλεγχος της ποιότητας της θέσης σας στο πεδίο, προσφέροντας απόλυτη ακρίβεια μετρήσεων.

Εργονομία

Συνδυάζεται με το εργονομικά σχεδιασμένο χειριστήριο CS20, με εντυπωσιακή οθόνη αφής και εξαιρετικές λειτουργίες που προσφέρουν μοναδική εμπειρία χρήσης στο πεδίο.

HxGN SmartNet

Εργαστείτε με το Νο1 δίκτυο σταθμών αναφοράς στην Ελλάδα, μέρος του παγκόσμιου δικτύου της Hexagon με ευέλικτα συνδρομητικά πακέτα & 10μελή ομάδα υποστήριξης.

Τεχνική υποστήριξη

Εξασφαλίστε την μακροζωία του εξοπλισμού σας ελέγχοντάς τον σε ετήσια βάση στο πιστοποιημένο εργαστήριο Service & διακριβώσεων που διαθέτουμε.

Ευελιξία

Με τη δυνατότητα συνεχούς αναβάθμισης μπορείτε να αποκτήσετε νέα, αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά χωρίς να επωμιστείτε από την αρχή περιττά κόστη.

Γιατί ξεχωρίζει ο Leica GS18 T;

Ένας έξυπνος δέκτης που ξεχωρίζει για την αποδοτικότητά του και την ευελιξία που προσφέρει στον επαγγελματία χάρη στην έξυπνη λειτουργία Tilt που διαθέτει.

Leica GS18 Τ - Δέκτης GNSS

Ισχυρό λογισμικό

Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει σε κάθε επαγγελματία μια νέα οπτική στον τρόπο που αντιλαμβάνεται, συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα της εργασίας του. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε εκπληκτικά γραφικά, εύκολη διαχείριση, δυνατότητες εξατομίκευσης και οργάνωσης κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας.

Leica GS18 Τ - Δέκτης GNSS

RTK Bridging

Συνεχίστε να εργάζεστε εκεί όπου οι άλλοι σταματούν με ακρίβεια εκατοστού όπου και αν βρίσκεστε ακόμα και στις δύσβατες και δυσπρόσιτες περιοχές. Η τεχνολογία RTK bridging υπόσχεται αδιάλειπτη εργασία ακόμα και χωρίς χρήση σταθμού βάσης ή σύνδεσης σε δίκτυο.

Leica GS18 Τ - Δέκτης GNSS

Tilt Compensation

Ο δέκτης της Leica GS18 T χαρακτηρίζεται από την ισχυρή δυνατότητα που προσφέρει, αυτή της μέτρησης σημείων υπό κλίση χωρίς βαθμονόμηση αυξάνοντας στο έπακρο την εργασία στο πεδίο. Η αξιοπιστία των μετρήσεων διασφαλίζεται στο μέγιστο βαθμό ενώ το ανθρώπινο σφάλμα οριζοντίωσης εξαλείφεται.

Leica GS18 Τ - Δέκτης GNSS

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

HxGN SmartNet PPP
Unlimited worldwide RTK bridging and PPP service
Continuous check of RTK solution
Reliability 99.99%
Signal tracking
GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS , NavIC, SBAS, TerraStar
Channels
555
Single baseline
Hz 8 mm + 1 ppm / V 15 mm + 1 ppm
Network RTK
Hz 8 mm + 0.5 ppm / V 15 mm + 0.5 ppm
Static (phase) with long observations
Hz 3 mm + 0.1 ppm / V 3.5 mm + 0.4 ppm
Static and rapid static (phase)
Hz 3 mm + 0.5 ppm / V 5 mm + 0.5 ppm

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Αν ο Leica GS18T δεν φαίνεται να είναι αυτό που ψάχνετε, ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα δεκτών GNSS που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Leica GS18T και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του Leica GS18T;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο και όχι μόνο. Ανακαλύψτε νέες λύσεις και εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν την εργασία σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο