ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΤΕΣ

Leica iCON iGD3

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΩΝ

Leica iCON iGD3

Το σύστημα Leica iCON iGD3 επαναπροσδιορίζει τον τρόπο εκτέλεσης των χωματουργικών εργασιών, φέρνοντας τη μελέτη στην καμπίνα του χειριστή. Επιτρέπει την ανεξάρτητη και ακριβή εργασία σε οποιοδήποτε σημείο του έργου σας, καθοδηγούμενο από ένα σύστημα GNSS ή έναν ρομποτικό γεωδαιτικό σταθμό. Η ενσωματωμένη λύση iGD3 iCON για προωθητές αυξάνει την παραγωγικότητα και βελτιστοποιεί τη λειτουργικότητα του μηχανήματος, συνδυάζοντας ευκολία χρήσης και έξυπνο περιβάλλον εργασίας. Η λύση ενσωματώνει το λογισμικό Leica ConX για εύκολη μεταφορά δεδομένων, απομακρυσμένη επικοινωνία, διαχείριση στόλου και ανάλυση παραγωγικότητας.

Το κοινό πλαίσιο 3D και το λογισμικό Leica MC1 προσφέρουν ευέλικτη λύση για πολλά μηχανήματα στο εργοτάξιο, ενώ το νέο λογισμικό MC1 παρέχει απλό σχεδιασμό και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα λύσεων που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τo iCON iGD3

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του iCON iGD3

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο