Συστήματα καθοδήγησης για ισοπεδωτές

Leica iGG3

Συστήματα καθοδήγησης για ισοπεδωτές

Leica iGG3

Το σύστημα Leica iGG3 αποτελεί επαναστατική λύση για τους Graders, φέρνοντας τη μελέτη στην καμπίνα για ανεξάρτητη και ακριβή εργασία. Καθοδηγούμενο από σύστημα GNSS ή ρομποτικό γεωδαιτικό σταθμό, το iGD3 αυξάνει την ακρίβεια, παραγωγικότητα και ασφάλεια, μειώνοντας τα καύσιμα. Ενσωματώνοντας το λογισμικό Leica ConX, διευκολύνει τη μεταφορά δεδομένων, την απομακρυσμένη επικοινωνία και τη διαχείριση στόλου.

Η κοινή πλατφόρμα λογισμικού Leica MC1 προσφέρει ευελιξία για πολλά μηχανήματα, ενώ το απλό περιβάλλον χρήστη του MC1 διευκολύνει την πλοήγηση. Η προσαρμοστικότητα του συστήματος επιτρέπει γρήγορη και οικονομική διαμόρφωση, ενώ η κοινή χρήση δεδομένων και η διαλειτουργικότητα εξασφαλίζουν αποδοτικότητα με χαμηλό κόστος.

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα λύσεων που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη λύση Leica iGG3

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του iGG3

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο