Αισθητήρας μέτρησης στάθμης

Pulsar dBi HART

Αισθητήρας μέτρηςη στάθμης

Pulsar dBi HART

Οι έξυπνοι αισθητήρες στάθμης dBi HART της Pulsar Measurement κάνουν την παρακολούθηση της στάθμης των λυμάτων μια απλή διαδικασία. Οι μορφοτροπείς dBi HART είναι μια σειρά από αυτόνομους, έξυπνους αισθητήρες στάθμης που λειτουργούν χωρίς επαφή.

Η χρήση των πρωτοκόλλων HART καθιστά τη σύνδεση με τα ήδη εγκατεστημένα συστήματα γρήγορη, απλή και εύκολη. Επιπλέον οι αισθητήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αυτόνομες συσκευές ή ως πλήρη συστήματα, χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα HART για τη συλλογή δεδομένων. Οι αισθητήρες στάθμης χωρίς επαφή dBi HART ενισχύονται επίσης από την κορυφαία παγκοσμίως τεχνολογία DATEM της Pulsar Measurement.

Ολοκληρωμένη
λύση

Πρόκειται για αυτοτελή λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας για μέτρησεις στάθμης.

Εύρος
εφαρμογών

Χρησιμοποιείται σε μικρές εφαρμογές αυτοματισμού έως εξαιρετικά εξελιγμένες βιομηχανικές μελέτες.

Άμεση
συνδεσιμότητα

Η χρήση του πρωτοκόλλου HART καθιστά την σύνδεση με τα υπάρχοντα συστήματα γρήγορη, απλή και εύκολη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εύρος μέτρησης
125 mm έως 15 m
Υλικό κατσκευής
Valox 357 PBT
Σύνδεση τοποθέτησης
BSP ή 1 σε NPT
Θερμοκρασία λειτουργίας
-40 °C έως +80 °C
Εύρος τάσης εισόδου
0-28 V DC
Τωρινή κατανάλωση
3,8-22mA
Χρόνο εκκίνησης
4 έως 9 sec
Πρωτόκολλο επικοινωνίας
HART 7

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Αν ο Pulsar dBi Hart δεν φαίνεται να είναι αυτό που ψάχνετε, ρίξτε μια ματιά στις υπόλοιπες λύσεις ή μιλήστε μαζί μας για να βοηθήσουμε να βρείτε τη λύση που ψάχνετε.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο