Αυτογραφικό στάθμης

vanEssen TD Diver

Αυτογραφικό στάθμης

vanEssen TD Diver

Ο TD-Diver είναι ένας αυτογραφικός αισθητήρας για μακροχρόνια παρακολούθηση στάθμης υδάτων σε πραγματικό χρόνο. Η λήψη δεδομένων γίνεται μέσω του βυθιζόμενου αισθητήρα πίεσης σε σταθερό επίπεδο κάτω από την επιφάνεια του νερού. Ο αισθητήρας μετρά αυτόνομα την πίεση και τη θερμοκρασία και τα καταγράφει στην εσωτερική του μνήμη. Είναι ιδανικός για εφαρμογές υπόγειων και επιφανειακών υδάτων. Διαθέτει περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι (316 L) με διάμετρο 22 mm. Μπορεί να αποθηκεύσει έως και 72.000 μετρήσεις (ημερομηνία / ώρα, πίεση και θερμοκρασία) στη λειτουργική του μνήμη και 72.000 μετρήσεις στην εφεδρική του μνήμη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Length
110 mm
Diameter
22 mm
Memory
72,000 measurements with backup
Weight
104 grams
Housing
stainless steel 316L
Battery life
up to 10 years (dependent on usage)
Sample interval
½ second to 99 hours
Sample methods
Fixed interval

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα αισθητήρων που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο