WATER LEVEL LOGGER

OTT ORPHEUS MINI

ΣΤΑΘΜΗΜΕΤΡΟ

OTT ORPHEUS MINI

Το καταγραφικό δεδομένων υπόγειων υδάτων OTT Orpheus Mini έχει σχεδιαστεί για την αξιόπιστη παρακολούθηση και αποθήκευση της στάθμης και της θερμοκρασίας του νερού. Η κύρια εφαρμογή του OTT Orpheus Mini είναι η εγκατάσταση σε σωλήνες και φρεάτια υπόγειων υδάτων ενώ παράλληλα είναι δυνατή η εφαρμογή του σε ανοιχτά νερά και δεξαμενές.

Το OTT Orpheus Mini είναι εξοπλισμένο με μια ανθεκτική, κεραμική-χωρητική κυψέλη μέτρησης και έναν ακριβή αισθητήρα θερμοκρασίας. Η διεπαφή υπέρυθρων που διαθέτει επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση και μεταφορά των δεδομένων από τη συσκευή με φορητό υπολογιστή.

Υψηλή ακρίβεια

Με ακρίβεια στάθμης ± 0,05% και θερμοκρασίας ± 0,1οC το όργανο υπόσχεται απόλυτη αξιοπιστία μετρήσεων για ασφαλή αποτελέσματα.

Συνδεσιμότητα

Προσφέρει πλήρη συμβατότητα με το ΟΤΤ ΙΤC μόντεμ για τηλεμετρική μετάδοση στοιχείων και προγραμματισμού του οργάνου.

Ευελιξία

Χάρη στη δυνατότητα καταγραφής από 1 δευτερόλεπτο έως 24 ώρες προσφέρει ευελιξία στον χρήστη για κάθε εφαρμογή.

Απλή συντήρηση

Διασύνδεση υπερύθρων, μπαταρίες και ξηραντικό είναι προσβάσιμα στο επάνω μέρος του φρεατίου ή του σωλήνα και δεν απαιτούνται εργαλεία.

Σταθερότητα στον χρόνο

Το κεραμικό στοιχείο πίεσης δεν παραμορφώνεται με την πάροδο του χρόνου παρέχοντας μακροπρόθεσμη σταθερότητα μέτρησης.

Υψηλή απόδοση

Χαρακτηρίζεται για την μηχανική αντοχή του σε υπερφόρτωση πίεσης και διαβρωτικά νερά χωρίς να επηρεάζεται η απόδοσή του.

Γιατί να επιλέξετε τον OTT Orpheus Mini ;

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης των υπόγειων υδάτων. Καταγράφει στάθμη, θερμοκρασία, αγωγιμότητα κ.α. με δυνατότητα τηλεμετρικής μετάδοσης δεδομένων.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης υπόγειων υδάτων αφού καταγραφει στάθμη, θερμοκρασία, αγωγιμότητα κ.α. με δυνατότητα τηλεμετρικής μετάδοσης δεδομένων.

Πληθώρα εφαρμογών

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του είναι ιδανικό όργανο για μετρήσεις σε μια πληθώρα εφαρμογών. Για συνεχή μέτρηση στάθμης νερού σε πραγματικό χρόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρεύματα, ποτάμια, κανάλια, πηγάδια υπόγειων υδάτων, λίμνες και υγρότοπους. Επιπλέον μπορεί να εφαρμοστεί σε συνεχή δίκτυα στάθμης νερού, δοκιμές αντλιών και φρεάτια.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης των υπόγειων υδάτων αφού καταγραφει στάθμη, θερμοκρασία, αγωγιμότητα κ.α. με δυνατότητα τηλεμετρικής μετάδοσης δεδομένων.

Ολοκληρωμένη λύση

Ο αισθητήρας πίεσης με ενσωματωμένο καταγραφικό δεδομένων διαχειρίζεται και αποθηκεύει μετρήσεις πίεσης, βάθους νερού, στάθμης νερού (στάδιο) και θερμοκρασίας σε προγραμματισμένα χρονικά διαστήματα. Είναι ιδανικό όργανο για εφαρμογές που χρειάζεται ευρεία γκάμα μετρήσεων για την εξαγωγή αποτελεσμάτων.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης των υπόγειων υδάτων αφού καταγραφει στάθμη, θερμοκρασία, αγωγιμότητα κ.α. με δυνατότητα τηλεμετρικής μετάδοσης δεδομένων.

Ανθεκτικότητα

Χάρη στην κεραμική κεφαλή που διαθέτει το καταγραφικό OTT Orpheus Mini καθίσταται ιδανικό όργανο μέτρησης για μακροχρόνια παρακολούθηση των υπόγειων υδάτων. Διακρίνεται για την ανθεκτικότητα στο πέρασμα των χρόνων χωρίς να επηρεάζεται σε περίπτωση παραμονής του εκτός νερού ενώ παράλληλα είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εύρος μέτρησης στάθμης νερού
0 ... 4 m, 10 m, 20 m, 40 m, 100 m
Ακρίβεια μέτρησης στάθμης νερού
± 0,05 % FS
Εύρος μέτρησης θερμοκρασίας
-25 °C ... +70 °C (χωρίς πάγο)
Ακρίβεια θερμοκρασίας
± 0,5 °C
Διεπαφή
Υπέρυθρες (IrDA)
Καταγραφέας δεδομένων
Μνήμη 4 MB
Αριθμός μετρούμενων τιμών
≈500.000
Διάστημα ανάγνωσης
1 δευτερόλεπτο …… 24 ώρες

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Αν ο OTT Orpheus Mini δεν ταιριάζει στο φάσμα των εφαρμογών σας, ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα λύσεων που προτείνουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον OTT Orpheus Mini και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον OTT Orpheus Mini;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο