ΑΝΕΜΟΜΕΤΡΑ 3D

GILL WINDMASTER SERIES

ΑΝΕΜΟΜΕΤΡΑ 3D

GILL WINDMASTER SERIES

Τα ισχυρά και παράλληλα στιβαρά ανεμόμετρα της σειράς WindMaster της Gill χρησιμοποιούνται για την μέτρηση της ταχύτητας και της διεύθυνσης του ανέμου και στις 3 του διαστάσεις. Ο χρήστης αποκτά πρόσβαση σε μετρήσεις ακριβείας τόσο στους 2 οριζόντιους άξονες (Α-Δ και Β-Ν) όσο και στην κατακόρυφη κίνηση του ανέμου. Το χαρακτηριστικό αυτό καθιστά τα ανεμόμετρα αυτά ιδανική όργανα για πολύ ιδιαίτερες εφαρμογές όπου απαιτούνται αξιόπιστες και με ακρίβεια μετρήσεις.
Χάρη στην ανθεκτική κατασκευή τους και τον σύγχρονο σχεδιασμό αποτελούν την καταλληλότερη λύση για εγκατάσταση και χρήση σε αεροδρόμια, γέφυρες, ουρανοξύστες κ.α καθώς και σε περιοχές με πολύ δυσμενείς μετεωρολογικές συνθήκες.

Ανεμόμετρα GILL WINDMASTER SERIES

3D Μετρήσεις

Τα ανεμόμετρα WindMaster μετράνε τον άνεμο σε 3 διαστάσεις καταγράφοντας έτσι και την κατακόρυφη μετατόπιση του ανέμου.

Συχνότητα αναφοράς δεδομένων

Τα δεδομένα των μετρήσεων έχουν την δυνατότητα να αναφέρονται με συχνότητα από 20 Hz έως και 32 Hz προσφέροντας άμεση ευελιξία στον χρήστη.

Ποιότητα κατασκευής

Τα ποιοτικά υλικά κατασκευής που διαθέτουν τα ανεμόμετρα σε συνδυασμό με τον έξυπνο σχεδιασμό τους παρέχουν αυστηρά αξιόπιστες μετρήσεις.

Γιατί να επιλέξετε τη σειρά WindMaster της Gill;

Αν ψάχνετε ένα αξιόπιστο ανεμόμετρο για απαιτητικές εφαρμογές το οποίο να μετράει τον άνεμο και στις 3 διαστάσεις, τότε η  σειρά WindMaster της Gill είναι η ιδανική λύση για εσάς.

3D μέτρηση ανέμου

Περιπτώσεις εφαρμογών όπως τα αεροδρόμια, οι γέφυρες, οι ουρανοξύστες κ.α απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και μια πληθώρα μετρήσεων. Η δυνατότητα των ανεμόμετρων να μπορούν να μετρούν τον άνεμο και στις 3 του διαστάσεις, προφέρουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους αισθητήρες του εμπορίου. Οι χρήστες νιώθουν ασφάλεια εξάγοντας αξιόπιστα αποτελέσματα.

Ανεμόμετρα GILL WINDMASTER SERIES

Μειωμένη ανάγκη συντήρησης

Τα ποιοτικά υλικά κατασκευής των ανεμόμετρων σε συνδυασμό με τον εργονομικό σχεδιασμό τους χωρίς την χρήση κινητών μερών προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με ελάχιστη απαίτηση συντηρήσεων. Καθώς οι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται θεωρούνται κρίσιμης σημασίας, η μειωμένη ανάγκη για συντήρηση θα προσφέρει απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς μεγάλους χρονικούς περιορισμούς.

Ανεμόμετρα GILL WINDMASTER SERIES

Καταγραφή αναταράξεων

Χάρη στα δυνατά χαρακτηριστικά που διαθέτουν αλλά και στην δυνατότητα τους να καταγράφουν ανέμους σε 3D (3 διαστάσεις), μπορούν να ανιχνεύσουν ακόμα και πιθανές αναταράξεις  (air turbulence). Το χαρακτηριστικό αυτό δίνει το πλεονέκτημα στον χρήστη να χρησιμοποιήσει τη σειρά αυτή σε ιδιαιτέρες εφαρμογές που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης όπως σημεία κοντά σε ψηλά κτήρια, γέφυρες, αιολικά πάρκα κ.α.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1 kg / 1.7kg / 2.96 kg
Θερμοκρασία Λειτουργίας
-40°C to +70°C
Υγρασία
<5% έως 100%
Ρυθμός δειγματοληψίας
20 Hz / 32 Hz
Εύρος μέτρησης ταχύτητας ανέμου
0-45 m/s, 0-50 m/s, 0-65 m/s
Ακρίβεια
<1.5% RMS @12 m/s

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Αν η σειρά WindMaster της Gill δεν ταιριάζει στο φάσμα των εφαρμογών σας, ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα λύσεων που προτείνουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την σειρά ανεμόμετρων WindMaster. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες της σειράς WindMaster;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο