ROAD & RUNWAY Condition Assessment

Lufft MARWIS

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Lufft MARWIS

Ο αισθητήρας κατάστασης οδοστρώματος MARWIS αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά φορητά όργανα με στόχο την παρακολούθηση της κατάστασης του οδοστρώματος. Ο αισθητήρας τοποθετείται πάνω σε ένα όχημα (σε απόσταση 1 ή 2 μέτρων από το έδαφος) το οποίο βρίσκεται εν κινήσει, μετρώντας μια ευρεία γκάμα περιβαλλοντικών παραμέτρους που σχετίζονται με το οδόστρωμα. Πιο συγκεκριμένα μετράει θερμοκρασία περιβάλλοντος, θερμοκρασία οδοστρώματος, πάχος (φιλμ) νερού, ποσοστό πάγου, σημείο δρόσου και πρόσφυση. Όλα αυτά τα δεδομένα, μπορεί να τα παρακολουθεί ο χρήστης real-time μέσα από την smart συσκευή του μέσω της εφαρμογής Marwis App.

Θερμοκρασία οδοστρώματος

Ο Marwis με τον οπτικό του αισθητήρα, έχει την δυνατότητα να καταγράφει την θερμοκρασία του οδοστρώματος εν κινήσει.

Πάχος φιλμ νερού

Με τον οπτικό αισθητήρα που διαθέτει ο sensor Lufft Marwis είναι ικανός να ανιχνεύει την ύπαρξη ή μη νερού στο οδόστρωμα, καθώς και το πάχος του.

Ανίχνευση πάγου

Χάρη στα δυνατά χαρακτηριστικά του έχει την δυνατότητα να ανιχνεύει την ύπαρξη πάγου πάνω στο οδόστρωμα, υπολογίζοντας παράλληλα το ακριβές ποσοστό.

Πρόσφυση

Αντλώντας πληροφορίες από όλες τις άλλες παραμέτρους, ο Marwis μπορεί να υπολογίσει τον βαθμό της πρόσφυσης των οχημάτων στο οδόστρωμα.

Web Πλατφόρμα

Με τη βοήθεια του ViewMondo ο χρήστης μπορεί να βλέπει τα δεδομένα σε real-time μέσα από το όχημα στο οποίο έχει τοποθετηθεί ο αισθητήρας.

Θερμοκρασία / Υγρασία περιβάλλοντος

Εκτός από τις παραμέτρους του οδοστρώματος, ο Marwis έχει την δυνατότητα να μετράει με ακρίβεια θερμοκρασία και την υγρασία περιβάλλοντος

Γιατί να επιλέξετε το Lufft Marwis;

Για εσάς που θέλετε να παρατηρήσετε την κατάσταση του οδοστρώματος κατά μήκος ενός δρόμου ή αεροδιαδρόμου εύκολα και γρήγορα, τότε το Lufft Marwis είναι η κατάλληλη επιλογή

Ο αισθητήρας κατάστασης οδοστρώματος MARWIS αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά φορητά όργανα με στόχο την παρακολούθηση της κατάστασης του οδοστρώματος.

Συνεχείς μετρήσεις

Ο αισθητήρας Marwis μπορεί να μετρήσει αυτό που επιθυμείτε κατά μήκος ενός αυτοκινητοδρόμου/αεροδιαδρόμου σε αντίθεση με έναν στατικό αισθητήρα ο οποίος παίρνει τοπικές μετρήσεις.

Ο αισθητήρας κατάστασης οδοστρώματος MARWIS αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά φορητά όργανα με στόχο την παρακολούθηση της κατάστασης του οδοστρώματος.

Φορητότητα & ευελιξία

Ο αισθητήρας ζυγίζει λιγότερο από 2 κιλά, γεγονός που τον καθιστά μια εύχρηστη λύση για το πεδίο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον τοποθετήσετε πάνω σε ένα όχημα και να ξεκινήσετε να κινείστε. Τόσο απλα!

Ο αισθητήρας κατάστασης οδοστρώματος MARWIS αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά φορητά όργανα με στόχο την παρακολούθηση της κατάστασης του οδοστρώματος.

Αξιοπιστία

Ο Marwis διαθέτοντας πλήθος αισθητήρων πάνω του, προσφέρει αξιόπιστες μετρήσεις για τις ποικίλες παραμέτρους που μετράει. Η αξιοπιστία αυτή εξασφαλίζεται και από την εγγύηση του κατασκευαστικού οίκου Lufft.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις
110 mm x 200 mm x 100 mm
Βάρος
1.7 kg
Θερμοκρασία οδοστρώματος/ Ακρίβεια
-40...70 °C / ± 0.8 °C @ 0 °C
Θερμοκρασία περιβάλλοντος
-50...70 °C
Φιλμ νερού / Aκρίβεια
0 ... 6000 µm / 10%
Ποσοστό πάγου
0 ... 100 %
Εύρος μέτρησης πρόσφυσης
0...1

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα λύσεων που προτείνουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. 

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον αισθητήρα κατάστασης οδοστρώματος MARWIS.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον αισθητήρα οδικού καιρού MARWIS;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο