LASER WEATHER SENSOR

OTT PARSIVEL2

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΜΑΤΩΝ

OTT PARSIVEL2

O Parsivel2 της OTT αποτελεί ένα ιδιαίτερο όργανο το οποίο είναι ικανό να αναγνωρίσει οποιοδήποτε τύπο κατακρημνίσματος. Βασίζεται στην τεχνολογία του οπτικού laser καθώς μια ακτίνα laser ξεκινάει από το ένα τμήμα του οργάνου και καταλήγει στο άλλο καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να αναγνωρίσει κάθε τύπο κατακρημνίσματος που πέφτει.
Είναι ικανό να μετρήσει, το μέγεθος των σωματιδίων, καθώς και την ταχύτητα με την οποία πέφτουν. Επιπλέον, από τα δεδομένα τα οποία λαμβάνει, υπολογίζει την ορατότητα και την ανακλαστικότητα του radar.

OTT PARSIVEL2

Είδος κατακρημνισμάτων

Ανάλογα με το μέγεθος και την ταχύτητα των σταγονιδίων, το Parsivel2 αντιλαμβάνεται το είδος του κατακρημνίσματος.

Ακρίβεια

Το Parsivel2, χάρη στο οπτικό laser που διαθέτει, καταφέρνει να μετράει τις παραμέτρους που θέλει ο χρήστης με μεγάλη ακρίβεια.

Χωρίς ανάγκη συντήρησης

Το Parsivel2 δεν διαθέτει κινητά μέρη ούτε κάδο συλλογής, συνεπώς δεν απαιτεί κανενός είδους συντήρηση από τον χρήστη.

Ενεργειακή κατανάλωση

Το Parsivel2 καταφέρνει να πετυχαίνει χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας και να υποστηρίζεται ενεργειακά από ένα ηλιακό πάνελ.

Ορατότητα

Από τα δεδομένα των άλλων παραμέτρων, το OTT Parsivel2 υπολογίζει και την ορατότητα κατά την διάρκεια των φαινομένων.

Πρόβλεψη καιρού

Έχει τη δυνατότητα να προσδιορίζει την ατμοσφαιρική ορατότητα κάνοντας βραχεία πρόβλεψη καιρού.

Γιατί να επιλέξετε το OTT Parsivel2;

Για εσάς που θέλετε έναν σταθμό ο οποίος να καταγράφει το είδος των κατακρημνισμάτων καθώς και την ένταση και το ύψος τους, τότε το OTT Parsivel2 είναι η κατάλληλη λύση για εσάς

OTT PARSIVEL2

Αξιοπιστία

Η στιβαρή κατασκευή του ντιστρόμετρου OTT Parsivel2 σε συνδυασμό με τα ποιοτικά υλικά και την αξιοπιστία του κατασκευαστικού οίκου της OTT προσφέρουν στον χρήστη απόλυτη σιγουριά αφού το όργανο ακόμα και με την πάροδο του χρόνου θα μετράει σωστά και με ακρίβεια χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στις εφαρμογές.

OTT PARSIVEL2

Καινοτομία

Το Parsivel2 αποτελεί μια ειδική κατηγορία οργάνου μιας και δεν μετράει απλά τη βροχή. Είναι από τα ελάχιστα όργανα τα οποία καταφέρνουν να υπολογίσουν το είδος των κατακρημνισμάτων ενώ διαθέτει σύστημα υπολογισμού κατανομής και συνολικού όγκου τους σε συνάρτηση με την ένταση, τη διάρκεια και τον τύπο τους.

OTT PARSIVEL2

Χωρίς ανάγκη συντήρησης

Χάρη στην απουσία κινητών τμημάτων, το Parsivel2 δεν έχει ανάγκη από συντήρηση ούτε από άδειασμα σε αντίθεση με βροχόμετρα τύπου tipping bucket και ζυγιστικού τύπου. Αποτελεί την ιδανική λύση για εφαρμογές σε αεροδρόμια, μετεωρολογικές υπηρεσίες, συγκοινωνιακά δίκτυα κ.λπ. προσφέροντας απρόσκοπτη λειτουργία.

OTT PARSIVEL2

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εύρος Μέτρησης θερμοκρασίας
- 40 ... +70 °C
Σχετική Υγρασία
0 ... 100 %
Προστασία
IP65, ανθεκτικό στην αλατότητα
Εύρος μέτρησης υγρών κατακρημνισμάτων
0.2 ... 8 mm
Εύρος μέτρησης στερεών κατακρημνισμάτων
0.2 ... 25 mm
Εύρος μέτρησης Ταχύτητας κατακρημνισμάτων
0.2 ... 20 m/s
Τύποι κατακρημνισμάτων
ψιχάλα, βροχή, χιόνι, χιονοχαλαζο, χιονόνερο, χαλάζι
Ορατότητα
0 ... 20.000 m
Αντικεραυνική προστασία
Ενσωματωμένη

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Αν το Parsivel2  δεν ταιριάζει στο φάσμα των εφαρμογών σας, ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα λύσεων που προτείνουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το Parsivel2.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον OTT Parsivel2;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο