Rain Gauge

OTT PLUVIO2

ΒΡΟΧΟΜΕΤΡΟ

OTT PLUVIO2

Το στιβαρό βροχόμετρο Pluvio2 της OTT αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για ακριβείς μετρήσεις των βροχοπτώσεων. Πρόκειται για βροχόμετρο ζυγιστικού τύπου το οποίο όπως φανερώνει και το όνομα του «ζυγίζει» το νερό το οποίο πέφτει σε μία περιοχή μεταφράζοντας το σε ύψος βροχής.
Το Pluvio2 προσφέρει μέγιστη ευελιξία στον χρήστη αφού διατίθεται σε δύο μεγέθη (Pluvio2 S και Pluvio2 L) με αποτέλεσμα να προσαρμόζεται σε κάθε εφαρμογή ανάλογα με το ύψος των κατακρημνισμάτων που πέφτουν στην περιοχή ενδιαφέροντος. Επιπλέον οι ειδικοί αλγόριθμοί που διαθέτει μπορούν να λαμβάνουν υπόψιν τον άνεμο, την θερμοκρασία και την εξάτμιση με σκοπό την λήψη μετρήσεων με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια.

Χωρίς ανάγκη συντήρησης

Το βροχόμετρο Pluvio2 δεν απαιτεί συντήρηση στο πεδίο, χάρη στον έξυπνο τρόπο λειτουργίας του, αποφεύγοντας περιττά κόστη.

Ηλιακή τροφοδοσία

Χάρη στη χαμηλή ενεργειακή του κατανάλωση, έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με ηλιακό πάνελ χωρίς να απαιτείται σταθερή τροφοδοσία.

Εύκολη χρήση

Η εγκατάσταση λογισμικού αποτελεί μια εύκολη διαδικασία καθώς διαθέτει θύρα USB για επικοινωνία με υπολογιστή.

Γιατί να επιλέξετε τον OTT Pluvio2;

Σε εφαρμογές που θέλετε να μετράτε την ένταση και το ύψος της βροχόπτωσης με πολύ μεγάλη ακρίβεια, τότε ο OTT Pluvio2 είναι σίγουρα η ιδανική λύση για εσάς

OTT PLUVIO - ΒΡΟΧΟΜΕΤΡΟ

Απόλυτη ακρίβεια

Το πιο κρίσιμο κριτήριο για την επιλογή ενός βροχόμετρου είναι η ακρίβεια που προσφέρει. Τα Pluvio2 S και L χάρη στην λειτουργία τους μέσω ζυγιστικής μεθόδου αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση μέτρησης βροχοπτώσεων με απόλυτη ακρίβεια. Ο χρήστης είναι βέβαιος για τα αποτελέσματα που λαμβάνει και με σιγουριά μπορεί να προχωρήσει στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

OTT PLUVIO - ΒΡΟΧΟΜΕΤΡΟ

Αντοχή στον χρόνο

Το βροχόμετρο Pluvio2 χαρακτηρίζεται για την αντοχή του στο πέρασμα του χρόνου παρά τις δυσμενείς καιρικές. Η αξιοπιστία του Γερμανικού οίκου ΟΤΤ σε συνδυασμό με τα ποιοτικά υλικά κατασκευής προφέρουν απόλυτη σιγουριά στο χρήστη για την επένδυση του σε μια στιβαρή κατασκευή που θα λειτουργεί με ακρίβεια για χρόνια.

OTT PLUVIO - ΒΡΟΧΟΜΕΤΡΟ

Συνδεσιμότητα

Το OTT Pluvio έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με τα περισσότερα πρωτόκολλα επικοινωνίας προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στον χρήστη. Κάποια από τα πρωτόκολλα επικοινωνίας είναι το SDI-12 και το RS-485 καθώς και η έξοδος παλμών.

OTT PLUVIO - ΒΡΟΧΟΜΕΤΡΟ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις
288 mm x 651 mm (S) / 450 mm x 752 mm (L)
Βάρος
Από 7.8 έως 16.6 kg (ανάλογα το μοντέλο)
Υλικό βάσης
Ανοξείδωτο ατσάλι/Αλουμίνιο
Υλικό δοχείου
ASA, ανθεκτικό σε UV ακτινοβολία
Εύρος μέτρησης βροχόπτωσης
0 ... 50 mm/min / 0 ... 3000 mm/h
Όγκος συλλογής νερού
200 cm² / 400 cm² (ανάλογα το μοντέλο)
Ποσότητα βροχόπτωσης
± 0.1 mm ή ±1% της ποσότητας
Ένταση βροχόπτωσης
± 0.1 mm/min ή ± 6 mm/h ή ±1% της έντασης

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Αν το βροχόμετρο Pulvio2 δεν ταιριάζει στο φάσμα των εφαρμογών σας, ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα λύσεων που προτείνουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το βροχόμετρο Pulvio2.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τον ΟΤΤ Pulvio2;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο