Μετεωρολογικοί σταθμοί

Lufft WS Series

Compact μετεωρολογικοί σταθμοί

Lufft WS Series

Η σειρά WS της γερμανικής εταιρείας Lufft, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει λύσεις σε πλήθος εφαρμογών που σχετίζονται με την παρακολούθηση μετεωρολογικών παραμέτρων. Έχουν την δυνατότητα να μετρήσουν πολλές μετεωρολογικές παραμέτρους οι οποίες σχετίζονται με την θερμοκρασία, την υγρασία, την βροχόπτωση, τον άνεμο, την ηλιακή ακτινοβολία και την ανίχνευση κεραυνών. Είναι γνωστοί για την ακρίβεια και την αξιοπιστία τους, καθώς και για το ότι δεν απαιτούν συντήρηση λόγω της απουσίας κινητών μερών. Κάποιοι από τους αισθητήρες της σειράς βασίζονται στην τεχνολογία ultrasonic και doppler.

Αεριζόμενος
Κλωβός

Οι σταθμοί της σειράς έχουν μηχανικά αεριζόμενους κλωβούς με ανεμιστήρα, για πιο αξιόπιστες μετρήσεις θερμοκρασίας και υγρασίας

Στιβαρή
Κατασκευή

Ανθεκτική κατασκευή η οποία προσφέρει προστασία έναντι των πτηνών δεν διαθέτει κινητά μέρη, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωης του σταθμου.

Ανοιχτό
πρωτόκολλο επικοινωνίας

Ο σταθμοί της σειράς είναι συμβατοί με πολλά καταγραφικά και PLS συστήματα, χάρη στο ανοιχτό πρωτόκολλο επικοινωνίας που διαθέτουν.

Compact
σχεδίαση

Χάρη στη compact σχεδίαση τους, οι σταθμοί μετρούν πολλές μετεωρολογικές παραμέτρους σε ένα σύστημα με τη χρήση ενός μόνο καλωδίου.

Τεχνολογία
Ultrasonic

Για την μέτρηση ταχύτητας και διεύθυνσης ανέμου, χρησιμοποιείται η μέθοδος των υπερήχων, αποφεύγοντας έτσι τα κινητά μέρη.

Μειωμένες ανάγκες
συντήρησης

Λόγω της απουσίας κινητών τμημάτων, οι σταθμοί της σειράς WS δεν απαιτούν συντήρηση, διευκολύνοντας έτσι σημαντικά τον χρήστη.

Γιατί να επιλέξετε τους Lufft WS;

Αν ψάχνετε έναν μετεωρολογικό σταθμό με μεγάλη αξιοπιστία και διάρκεια ζωής, τότε η σειρά WS της Lufft είναι η κατάλληλη λύση για την παρακολούθηση μετεωρολογικών παραμέτρων.

Lufft WS Series - Compactt Meteo Stations

Αξιοπιστία

Σίγουρα ο πιο σημαντικός λόγος για να επιλέξετε έναν σταθμό. Ακόμα και εδώ, όλοι οι σταθμοι της σειράς Lufft WS θα τα καταφέρουν λόγω του μηχανικά αεριζόμενου κλωβού τους και των ultrasonic αισθητήρων τους.

Lufft WS Series - Compactt Meteo Stations

Διάρκεια ζωής

Θέλετε ένα σταθμό τον οποίον να τον κρατήσετε για πολλά χρόνια; Κανένα πρόβλημα. Να είστε σίγουροι ότι όλοι οι σταθμοί της σειράς WS θα μείνουν αναλλοίωτοι σε βάθος χρόνου λόγω της ανθεκτικής τους κατασκεύης και της απουσίας κινητών μερών.

Lufft WS Series - Compactt Meteo Stations

Συμβατότητα

Η σειρά WS της Lufft είναι ίσως η πιο γνωστή σειρά επαγγελματικών μετεωρολογικών σταθμών . Οι compact μετεωρολογικοί σταθμοί της σειράς είναι κατάλληλοι για τις περισσότερες περιβαλλοντικές εφαρμογές και για όλους τους τύπους κλίματος.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις
περίπου 150 mm
Βάρος
Περίπου 1.5 kg
Εύρος Μέτρησης
-50 ... 60 °C
Ακρίβεια
±0.2 °C (-20...50 °C), αλλιώς ±0.5 °C
Ατμοσφαιρική Πίεση
Αρχή λειτουργίας

MEMS capacitive
Διεύθυνση ανέμου
Αρχή λειτουργίας

Ultrasonic
Ταχύτητα ανέμου
Αρχή λειτουργίας

Ultrasonic
Εύρος Μέτρησης
0 ... 75 m/s
Κατακριμνήσματα
Αρχή λειτουργίας

Radar

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα σαρωτών laser που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμοι Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Leica BLK360 και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε & εμπνευστείτε μέσα από τα άρθρα και τις δημοσιεύσεις μας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο