Αισθητήρας ορατότητας

Lufft VS2K/VS20K

Αισθητήρας ορατότητας

Lufft VS2K/VS20K

Η ορατότητα είναι παράμετρος που επηρεάζει σημαντικά την οδική συμπεριφορά και σε συνδυασμό με άλλα καιρικά φαινόμενα όπως βροχή ή χιόνι μπορεί να αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια των οχημάτων στα οδικά δίκτυα. Οι αισθητήρες μέτρησης ορατότητας VS2K και VS20K της Lufft μπορούν να δώσουν αξιόπιστα δεδομένα σε απόσταση που φτάνει τα 2km και 20km αντίστοιχα. Είναι ιδανικοί για εφαρμογές παρακολούθησης ορατότητας σε αυτοκινητόδρομους και σημεία υψηλής επικινδυνότητας.

Διαθέτουν αδιάβροχο περίβλημα και εύκολη δυνατότητα βαθμονόμησης καθώς και ειδικό μηχανισμό για την προστασία απέναντι στις αράχνες και άλλα έντομα. Η εγκατάσταση τους καθώς και η χρήση τους είναι πολύ εύκολη ενώ σημαντικό πλεονέκτημά τους αποτελεί η αντοχή κατά τη διάρκεια του χρόνου καθώς και το ότι δεν απαιτούν συχνή συντήρηση.

Εύρος μέτρησης

Οι αισθητήρες ορατότητας VS2K και VS20K της Lufft, προσφέρουν εύρος μέτρησης έως 2 km και 20 km αντίστοιχα  ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής.

Εντομοαπωθητική λειτουργία

Μοναδικοί αισθητήρες ορατότητας με “ενεργή άμυνα έναντι αραχνών” μέσω δονήσεων, χωρίς να επηρεάζονται στο ελάχιστο οι μετρήσεις.

Ανθεκτικότητα

Τα VS2K και VS20K είναι σχεδιασμένα για να ζουν πολλά χρόνια χάρη στους ποιοτικούς αισθητήρες που διαθέτουν καθώς και τα ποιοτικά υλικά κατασκευής τους.

Γιατί να επιλέξετε τους VS2K / VS20K;

Για εσάς που ασχολείστε με εφαρμογές παρατήρησης οδικών δικτύων, τότε οι αισθητήρες ορατότητας της lufft είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Lufft VS2K/VS20K

Παρακολούθηση καιρού οδικών δικτύων

Οι αισθητήρες ορατότητας της Lufft έχουν μεγάλο εύρος μέτρησης και μεγάλη ακρίβεια. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά τους καθιστούν κατάλληλους για εφαρμογές παρατήρησης καιρού οδικών δικτύων σε πραγματικό χρόνο.

Lufft VS2K/VS20K

Εφαρμογές σε θαλάσσιο περιβάλλον

Τα VS2K και VS20K μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε θαλάσσια η παραθαλάσσια περιβάλλοντα. Πιο συγκεκριμένα είναι κατάλληλα για χρήση σε λιμάνια και μαρίνες η ακόμα και για τοποθέτηση πάνω σε πλοία.

Lufft VS2K/VS20K

Αξιοπιστία & αντοχή στον χρόνο

Οι αισθητήρες ορατότητας, όπως και όλα τα προϊόντα της Lufft χαρακτηρίζονται για την αξιοπιστία τους . Τα ποιοτικά υλικά τους καθώς και η απουσία κινητών τμημάτων εξασφαλίζουν ότι τα όργανα θα συνεχίσουν να δουλεύουν απροβλημάτιστα για πολλά χρόνια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις
500x230x80mm
Βάρος
4kg
Θερμοκρασία λειτουργίας
-40...60°C
Σχετική υγρασία λειτουργίας
0...100% RH
Δείκτης στεγανότητας
IP66
Εύρος μέτρησης ορατότητας
10 ... 2000 m /20.000m
Ανάλυση μέτρησης
1 m
Ακρίβεια μέτρησης
±10% ορατότητα

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Αν οι αισθητήρες ορατότητας VS2K/VS20K δεν ταιριάζουν στο φάσμα των εφαρμογών σας, ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα λύσεων που προτείνουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. 

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους VS2K/VS20K και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες τους VS2K/VS20K;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που σας ενδιαφέρουν & εμπνευστείτε από τη χρήση τους σε διαφορετικούς κλάδους & εφαρμογές. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο