MULTISTATION

Leica Nova MS60

MULTISTATION

Leica Nova MS60

Σχεδιάστηκε με βάση τα πιο σύγχρονα πρότυπα για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες εργασίας ακόμα και στους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Ο Leica Nova MS60 ενσωματώνει όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες που μπορεί να παρέχει ένα μετρητικό όργανο υψηλής ακρίβειας γεγονός που τον καθιστά μοναδικό στο είδος του.
Χαρακτηρίζεται ως το πιο έξυπνο όργανο της γενιάς του αφού συνδυάζει το ισχυρό λογισμικό Leica Captivate με τη δυνατότητα άμεσης δημιουργίας νεφών σημείων και την ταυτόχρονη προβολή μετρητικών σημείων και 3D μοντέλων στην οθόνη του.

Αυτόματη αναγνώριση στόχου

Η αυτόματη αναγνώριση στόχου χάρη στο ATRplus θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγικότητά σας υπό οποιεσδήποτε περιβαλλοντικές συνθήκες.

Συνδεσιμότητα GNSS

Η πλήρως ενσωματωμένη σύνδεση GNSS που διαθέτει το MultiStation, επιτρέπει την άμεση γεωαναφορά και αυξάνοντας την ευελιξία σας στο πεδίο.

Digital imaging

Διαθέτει ολοκληρωμένη τεχνολογία ψηφιακής απεικόνισης, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγεθυντικής κάμερας τηλεσκοπίου 30x.

Εξαιρετική ακρίβεια

Η γωνιομετρική του ακρίβεια 1’’ (0,3 mgon) σε συνδυασμό με την αυτόματη αναγνώριση στόχου στα 1500m το καθιστούν ένα όργανο υψηλής ακρίβειας.

Πιεζοηλεκτρικό μοτέρ

Η καλύτερη τεχνολογία και λειτουργία παγκοσμίως υπόσχεται ταχύτητα με υψηλές ακρίβειες καθώς και μέγιστη σταθερότητα του φακού.

Έξυπνες δυνατότητες

Η εργασία στο πεδίο γίνεται μια εύκολη διαδικασία χάρη στη δυνατότητα σημειώσεων, σχεδίασης και αρχειοθέτησης των εργασιών.

 

Τι κάνει τον Leica Nova MS60 ξεχωριστό;

Η απόλυτα ολοκληρωμένη λύση μέτρησης αφού συνδυάζει όλες τις τεχνολογίες ενός ρομποτικού σταθμού με δυνατότητες σάρωσης και ψηφιακής αποτύπωσης.

Leica MS60 - Multistation

Ισχυρό λογισμικό

Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει σε κάθε επαγγελματία μια νέα οπτική στον τρόπο που αντιλαμβάνεται, συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα της εργασίας του. Αποκτήστε πρόσβαση σε εκπληκτικά γραφικά, διαχειριστείτε τα έργα με ευκολία, εξατομικεύστε και οργανώστε κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας.

Leica MS60 - Multistation

3D Laser scanner

Σαρώστε έως και 30.000 σημεία ανά δευτερόλεπτο (Hz) για να ολοκληρώσετε την εργασία σας γρήγορα και να αποκτήσετε πυκνά πλέγματα σάρωσης. Ο MS60 διαθέτει βελτιστοποιημένη ροή εργασιών σάρωσης, επιτρέποντάς σας να μειώσετε σημαντικά τον συνολικό χρόνο της αποτύπωσης.

Leica MS60 - Multistation

Highest-end total station

Η εξαιρετική ακρίβεια μετρήσεων του MS60, ο στιβαρός σχεδιασμός του και οι βελτιωμένες αυτοματοποιημένες λειτουργίες όπως το Dynamic Lock και το Autoheight θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σας, ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Angular Accuracy Hz and V
1”
Range / Accuracy / Measurement time
1.5m to >10,000m / 1mm + 1.5ppm / typ. 1.5s
Scan Rate / Maximum Scan Speed
30,000 points per second
Overview and telescope camera
5 MPx CMOS / up to 20 fps
Motorisation
Direct drives based on Piezo technology
Automatic Aiming -ATRplus
Target aiming range 1500 m / Target locking range 1000m
PowerSearch
Range 300m / Search time typically 5s
Autofocus telescope
IP54 (IEC 60529)

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Αν ο Leica Nova MS60 δεν φαίνεται να ταιριάζει στο εύρος εργασίων σας, ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα γεωδαιτικών σταθμών που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Leica Nova MS60 και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του Leica Nova MS60;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο και όχι μόνο. Ανακαλύψτε νέες λύσεις και εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν την εργασία σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο