ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΣ ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Leica TS13

ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΣ ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Leica TS13

Ο ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός Leica TS13 είναι μια ευέλικτη λύση, ιδανική επιλογή για όσους επαγγελματίες επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα όργανο που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες τους και να τις «υπηρετεί» καθώς αλλάζουν αφού προσφέρει τη δυνατότητα αναβάθμισης χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.
Ενσωματώνει την τεχνολογία Αυτόματης Αναγνώρισης Στόχου ATR και τη λειτουργία αυτόματης μέτρησης ύψους οργάνου Autoheight ενώ προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε την λειτουργία επιταχυμένης εύρεσης στόχων SpeedSearch η οποία προσφέρει άμεσο «κλείδωμα» στους στόχους για μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια εκτέλεσης των μετρήσεων στο πεδίο.

Αυτόματη αναγνώριση στόχου

Η αυτόματη αναγνώριση στόχου χάρη στο ATRplus θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγικότητα σας υπό οποιεσδήποτε περιβαλλοντικές συνθήκες.

Μέγιστη ταχύτητα

Δυνατότητα επιλογής της λειτουργίας SpeedSearch η οποία προσφέρει άμεσο «κλείδωμα» στους στόχους για μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια εκτέλεσης των μετρήσεων στο πεδίο.

Απομακρυσμένη λειτουργία

Δυνατότητα απομακρυσμένης λειτουργίας του γεωδαιτικού σταθμού με χειριστήρια Leica νέας γενιάς μέσω WLAN & Bluetooth

Σερβοκίνηση

Το μοτέρ servo που διαθέτει θα αυξήσει την παραγωγικότητα του χρήστη στο πεδίο τόσο στις αποτυπώσεις όσο και στις χαράξεις.

Απόλυτη ακρίβεια

Χάρη στον τετραπλό αντισταθμιστή του και τη συνεχή μέτρηση γωνιών με απόλυτους αποκωδικοποιητές εγγυάται απόλυτη ακρίβεια.

Ατέρμονη κίνηση

Διαθέτει πρωτοποριακό σύστημα ατέρμονης κίνησης για μέγιστη ταχύτητα και ευελιξία κατά τη διάρκεια των μετρήσεων.

Τι κάνει τον TS13 ξεχωριστό;

Ένας ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός που συνδυάζει αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία και επεκτασιμότητα με δυνατότητα αναβάθμισης σύμφωνα με τις μελλοντικές σας ανάγκες.

Ισχυρό λογισμικό

Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει σε κάθε επαγγελματία μια νέα οπτική στον τρόπο που αντιλαμβάνεται, συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα της εργασίας του. Αποκτήστε πρόσβαση σε εκπληκτικά γραφικά, διαχειριστείτε τα έργα με ευκολία, εξατομικεύστε και οργανώστε κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας.

Leica TS13 - Robotic Total Station

AutoHeight

Ο Leica TS13 διαθέτει την πρωτοποριακή λειτουργία AutoHeight για αυτόματη μέτρηση ύψους του οργάνου. Απαλλαχτείτε από την χειροκίνητη ρύθμιση του υψομέτρου κατά τη διάρκεια σεταρίσματος του γεωδαιτικού σταθμού, εξαλείψτε τις πιθανότητες σφαλμάτων και μειώστε τον χρόνο παραμονής στο πεδίο.

Leica TS13 - Robotic Total Station

Δυνατότητα Αναβάθμισης

Πρόκειται για έναν ευέλικτο ρομποτικό γεωδαιτικό σταθμό ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί στις αυξανόμενες και πιο απαιτητικές μετρητικές σας ανάγκες. Μπορεί να αναβαθμιστεί ανά πάσα στιγμή όταν χρειαστεί και να επωφεληθείτε άμεσα από τις πρόσθετες λειτουργείες του.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Angular Accuracy Hz and V
1’’, 2’’, 3’’, 5’’
Distance Range
Prism: 0.9m to 3.500m Non-Prism: R500: 0.9 m to >500 m, R1000: 0.9 m to >1.000 m
Accuracy / Measurement time
Single (prism): 1 mm + 1 ppm / typically 2.4 s
Automatic Aiming -ATRplus
Target aiming range 1000m
AutoHeight module
Upgrade: Keyboard with display
Upgrade: Target Lock
Upgrade: Robotic Surveying

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ανακαλύψτε όλες τις λύσεις γεωδαιτικών σταθμών και βρείτε τον ιδανικό εξοπλισμό που θα καλύψει τις ανάγκες σας καθώς και το πεδίο εφαρμογών σας.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον ρομποτικό σταθμό Leica TS13 και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του Leica TS13;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο και όχι μόνο. Ανακαλύψτε νέες λύσεις και εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν την εργασία σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο