TOTAL STATION

Leica Flexline TS07

TOTAL STATION

Leica Flexline TS07

Ο γεωδαιτικός σταθμός Leica Flexline TS07, με ανανεωμένο design και έξυπνες λειτουργίες είναι το ιδανικό όργανο για την καθημερινή εργασία ενός μηχανικού. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του ακολουθεί τα πρότυπα όλων των οργάνων της Leica Geosystems AG, τηρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές ως προς την αντοχή, την ακρίβεια και την αξιοπιστία. Τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά είναι η πρωτοποριακή λειτουργία AutoHeight (αυτόματη ρύθμιση ύψους οργάνου) και η διασύνδεση με έξυπνες συσκευές (smartphones).

EDM

Ισχυρό EDM με δυνατότητες εμβέλειας R500 / R1000 για απόλυτη αξιοπιστία μετρήσεων ακόμα και χωρίς πρίσμα.

Εύχρηστη οθόνη

Η έγχρωμη οθόνη αφής 3.5 inch σε συνδυασμό με το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο προσφέρουν μέγιστη ευχρηστία στο πεδίο.

Σύνδεση Mobile

Δυνατότητα κοινοποίησης δεδομένων μέτρησης και σχεδίασης άμεσα από το πεδίο με τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς στο γραφείο.

Αντοχή

Υψηλό επίπεδο ακρίβειας και αξιοπιστίας ακόμα και κάτω από δύσκολές συνθήκες όπως λάσπη, σκόνη, βροχή, υπερβολική ζέστη και κρύο.

WLAN & Bluetooth

Δυνατότητα απομακρυσμένης λειτουργίας του γεωδαιτικού σταθμού με χειριστήρια Leica νέας γενιάς.

USB & SD CARD

Εύκολη και γρήγορη εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων μέσω USB ή Κάρτα SD για απόλυτη εξοικονόμηση χρόνου.

Γιατί να επιλέξετε τον Leica Flexline TS07;

Για εσάς που αναζητάτε έναν αξιόπιστο γεωδαιτικό σταθμό για τις καθημερινές τοπογραφικές εργασίες που υπόσχεται υψηλή ακρίβεια, ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Leica TS07 - Total Station

AutoHeight

Ο Leica TS07 διαθέτει την πρωτοποριακή λειτουργία AutoHeight για αυτόματη μέτρηση ύψους του οργάνου. Απαλαχθείτε από την χειροκίνητη ρύθμιση του υψομέτρου κατά τη διάρκεια σεταρίσματος του γεωδαιτικού σταθμού εξαλείφοντας τις πιθανότητες σφαλμάτων και μειώνοντας παράλληλα τον χρόνο παραμονής στο πεδίο.

Leica TS07- Total Station

Λογισμικό

Ο TS07 ενσωματώνει το λογισμικό πεδίου Leica FlexField. Περιηγηθείτε με άνεση στο οικείο περιβάλλον διαχείρισης, επωφεληθείτε από τις έξυπνες ροές, τα κατανοητά γραφικά και τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά για γρήγορη λειτουργία. Όλα σχεδιασμένα να εξυπηρετούν τις ανάγκες σας στο πεδίο.

Leica TS07 - Total Station

Sketchpad

Με τον Leica Flexline TS07 έχετε δυνατότητα να κρατάτε σημειώσεις στην οθόνη του οργάνου, να τις συνδέετε με τις μετρήσεις σας και να τις εξάγετε ως εικόνες προκειμένου να έχετε πλήρη εικόνα της εργασίας σας. Tο κροκί στο πεδίο αποκτά άλλη έννοια, συμβατή με τις απαιτήσεις του σύγχρονου μηχανικού.

Leica TS07- total station

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Angular Accuracy Hz and V
1’’ / 2’’ / 3’’ / 5’’ / 7“
Distance Range
Non-Prism: R500 / R1000
Distance: Accuracy / Measurement time
Single prism: Precise+ / Once: 1 mm + 1.5 ppm, Non-Prism: 0 m - 500 m: 2 mm + 2 ppm
Laser dot size
At 100 m: 16 mm x 25 mm
Power management
Up to 16 h
Trigger-Key: user definable with 2 functions
Endless drives for HZ & V
AutoHeight module

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ανακαλύψτε όλες τις λύσεις τοπογραφικού εξοπλισμού και βρείτε το ιδανικό όργανο μέτρησης που θα καλύψει τις ανάγκες σας καθώς και το πεδίο εφαρμογών σας.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον κλασικό γεωδαιτικό σταθμό Leica Flexline TS07.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του Leica Flexline TS07;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο και όχι μόνο. Ανακαλύψτε νέες λύσεις και εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν την εργασία σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο