ROBOTIC TOTAL STATION

Leica Nova TS60

ROBOTIC TOTAL STATION

Leica Nova TS60

Αξιόπιστος ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός γνωστός για την εξαιρετική ακρίβεια του ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες πεδίου και όχι άδικα. Ο Leica Nova TS60 είναι σχεδιασμένος για εφαρμογές που η ακρίβεια είναι κριτικής σημασίας (<mm, <sec). 
Στα μοναδικά πλεονεκτήματα της ταχύτητας και της ακρίβειας προστίθεται και η «έξυπνη» λειτουργία της αυτόματης προσαρμογής στο εκάστοτε περιβάλλον, χαρακτηριστικό που προσδίδει σημαντικά πλεονεκτήματα στους χρήστες – ευελιξία, ταχύτητα, αξιοπιστία αποτελεσμάτων.

Αυτόματη αναγνώριση στόχου

Η αυτόματη αναγνώριση στόχου χάρη στο ATRplus θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγικότητά σας υπό οποιεσδήποτε περιβαλλοντικές συνθήκες.

Αντοχή & Απόδοση

Εξαιρετική αντοχή και απόδοση ακόμα και σε περιπτώσεις βροχής, ομίχλης, σκόνης, υψηλής θερμοκρασίας χωρίς να ξεκλειδώνει από το στόχο του.

Απόλυτη ακρίβεια

Με καλύτερη γωνιακή ακρίβεια στον κόσμο 0,5” και ακρίβεια απόστασης 0,6 mm + 1 ppm καταγράφει δεδομένα μετρήσεων με εξαιρετική ακρίβεια.

Γιατί να επιλέξετε τον Leica Nova ΤS60;

Ιδανική λύση για μετρήσεις βιομηχανικής γεωδαισίας αφού υπόσχεται εξαιρετική ακρίβεια και αντοχή ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Leica TS60 - Robotic Total Station

Ισχυρό λογισμικό

Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει σε κάθε επαγγελματία μια νέα οπτική στον τρόπο που αντιλαμβάνεται, συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα της εργασίας του. Αποκτήστε πρόσβαση σε εκπληκτικά γραφικά, διαχειριστείτε τα έργα με ευκολία, εξατομικεύστε και οργανώστε κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας.

Leica TS60 - Robotic Total Station

AutoHeight

Ο Leica TM60 διαθέτει την πρωτοποριακή λειτουργία AutoHeight για αυτόματη μέτρηση τους ύψους οργάνου. Απαλλαχτείτε από την χειροκίνητη ρύθμιση του υψομέτρου κατά τη διάρκεια σεταρίσματος του γεωδαιτικού σταθμού, εξαλείψτε τις πιθανότητες σφαλμάτων και μειώστε τον χρόνο παραμονής στο πεδίο.

Leica TS60 - Robotic Total Station

Μέγιστη ευελιξία

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα επιλογής της λειτουργίας DynamicLock και αποκτήστε απόλυτη ελευθερία κινήσεων στο πεδίο αφού ο ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός θα ακολουθεί ταυτόχρονα και θα «λοκάρει» τον στόχο απρόσκοπτα. Εξοικονομείτε χρόνο στο πεδίο και ολοκληρώστε τα έργα σας γρηγορότερα.

Leica TS60 - Robotic Total Station

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Angular Accuracy Hz and V
0.5”
Distance Range
Prism: 0.9m to 3,500m Non-Prism / Any surface: 0.9m to >1,000m
Accuracy / Measurement time
"Single (prism): 0.6mm + 1ppm / typically 2.4s Single (any surface): 2mm + 2ppm / typically 2s"
Laser dot size at 50m
8mm x 20mm
Overview and telescope camera
5 megapixel CMOS sensor
Motorisation
Direct drives based on Piezo technology
Automatic Aiming -ATRplus
Target aiming range 1500m / Target locking range 1000m
PowerSearch
Range 300m / Search timetypically 5s

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Αν ο Leica Nova TS60 δεν φαίνεται να ταιριάζει στο εύρος εργασίων σας, ρίξτε μια ματιά στην ευρεία γκάμα γεωδαιτικών σταθμών που διαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Leica Nova TS60 και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του Leica Nova TS60;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο και όχι μόνο. Ανακαλύψτε νέες λύσεις και εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν την εργασία σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο