ROBOTIC TOTAL STATION

Leica TS16

ROBOTIC TOTAL STATION

Leica TS16

Ο ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός Leica TS16 είναι δυναμικός, προσαρμόζεται σε κάθε περιβάλλον, αποδίδει με εξαιρετική ακρίβεια σε κάθε εφαρμογή όσο απαιτητική κι αν είναι εξασφαλίζοντας αξιόπιστα αποτελέσματα μετρήσεων.
Διαθέτει έξυπνες λειτουργίες και μπορεί να βρίσκει τον στόχο σας, να τον ακολουθεί και να τον ξανακλειδώσει εφόσον χρειαστεί χωρίς να διακοπεί καθόλου τη ροή εργασίας σας. Με τον TS16 μπορείτε να εργάζεστε αδιάλειπτα, να εξοικονομείτε χρόνο και να παραδίδετε τα έργα σας ακόμα πιο γρήγορα και με απόλυτη αξιοπιστία και ακρίβεια.

Αυτόματη αναγώριση στόχου

Η αυτόματη αναγνώριση στόχου χάρη στο ATRplus θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγικότητά σας υπό οποιεσδήποτε περιβαλλοντικές συνθήκες.

Ολοκληρωμένη αποτύπωση πεδίου

Λήψη φωτογραφιών με κάμερα 5MP για λεπτομερή και άρτια αποτύπωση όλων των συνθηκών του πεδίου εργασίας.

Άμεση μεταφορά δεδομένων

Χάρη στη δυνατότητα Mobile Connectivity τα δεδομένα σας μπορούν να μεταφερθούν εύκολα και γρήγορα από το πεδίο στο γραφείο και αντίστροφα.

Σερβοκίνηση

Το μοτέρ servo που διαθέτει θα αυξήσει την παραγωγικότητα του χρήστη στο πεδίο τόσο στις αποτυπώσεις όσο και στις χαράξεις.

3D απεικόνιση

Δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης του σχεδίου σε ζωντανή εικόνα στην οθόνη του μέσω ψηφιακής κάμερας (streaming video).

Ατέρμονη κίνηση

Διαθέτει πρωτοποριακό σύστημα ατέρμονης κίνησης για μέγιστη ταχύτητα και ευελιξία κατά τη διάρκεια των μετρήσεων.

Γιατί να επιλέξετε τον TS16;

Το κατάλληλο όργανο για εσάς που αναλαμβάνεται απαιτητικές εργασίες επιζητώντας υψηλότερη απόδοση και παραγωγικότητα στο πεδίο.

Leica TS16 - Robotic Total Station

Ισχυρό λογισμικό

Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει σε κάθε επαγγελματία μια νέα οπτική στον τρόπο που αντιλαμβάνεται, συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα της εργασίας του. Αποκτήστε πρόσβαση σε εκπληκτικά γραφικά, διαχειριστείτε τα έργα με ευκολία, εξατομικεύστε και οργανώστε κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας.

Leica TS16 - Robotic Total Station

AutoHeight

Ο Leica TS16 διαθέτει την πρωτοποριακή λειτουργία AutoHeight για αυτόματη μέτρηση ύψους του οργάνου. Απαλλαχτείτε από την χειροκίνητη ρύθμιση του υψομέτρου κατά τη διάρκεια σεταρίσματος του γεωδαιτικού σταθμού, εξαλείψτε τις πιθανότητες σφαλμάτων και μειώστε τον χρόνο παραμονής στο πεδίο.

Μέγιστη ευελιξία

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα επιλογής της λειτουργίας DynamicLock και αποκτήστε απόλυτη ελευθερία κινήσεων στο πεδίο αφού ο ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός θα ακολουθεί ταυτόχρονα και θα «λοκάρει» τον στόχο απρόσκοπτα. Εξοικονομείτε χρόνο στο πεδίο και ολοκληρώστε τα έργα σας γρηγορότερα.

Leica TS16 - Robotic Total Station

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Angular Accuracy Hz and V
1’’, 2’’, 3’’, 5’’
Distance Range
Prism (GPR1, GPH1P): 0.9 m to 3,500 m / Non-Prism: R500: 0.9 m to >500 m
Laser dot size at 50 m
R1000: 0.9 m to >1.000 m"
Overview camera
8 mm x 20 mm
Automatic Aiming -ATRplus
Target aiming range 1500 m / Target locking range 1000m
PowerSearch
Range 300m / Search time typically 5s
Power management
Operating time up to 8 h
AutoHeight module

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Ανακαλύψτε όλες τις λύσεις γεωδαιτικών σταθμών και βρείτε τον ιδανικό εξοπλισμό που θα καλύψει τις ανάγκες σας καθώς και το πεδίο εφαρμογών σας.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον ρομποτικό σταθμό Leica TS16 και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του Leica TS16;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο και όχι μόνο. Ανακαλύψτε νέες λύσεις και εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν την εργασία σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο