GIS Smart Antenna

Leica Zeno FLX100 plus

GIS Collectors

Leica Zeno FLX100 plus

Ο έξυπνος δέκτης Leica Zeno FLX100 plus αποτελεί την βέλτιστη λύση για χρήση από επαγγελματίες, οργανισμούς και εταιρείες που ασχολούνται με εφαρμογές GIS. Η ακρίβεια αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τεκμηρίωση και χαρτογράφηση ορίων ιδιοκτησίας, υπόγειων υποδομών για ενέργεια, νερό/λύματα/κανάλια, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, τηλεπικοινωνίες και υπόγειες γραμμές, σημεία γεωτρήσεων, εκτιμήσεις εδάφους, απογραφή οδικού δικτύου κ.α.

Η λήψη και η εμφάνιση πληροφοριών σε ψηφιακούς χάρτες σε πραγματικό χρόνο, επιτρέπει άμεσα τη λήψη αποφάσεων, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Υψηλή ακρίβεια

Υποστηρίζει δορυφορικά συστήματα όπως το GPS, GLONASS, Galileo και BeiDou, προσφέροντας ευελιξία σε παγκόσμια κάλυψη.

Συνδεσιμότητα

Διαθέτει δυνατότητες σύνδεσης Bluetooth και Wi-Fi για εύκολη επικοινωνία με άλλες συσκευές και μεταφορά δεδομένων.

Μνήμη

Διαθέτει εσωτερική μνήμη αποθήκευσης για την αποθήκευση μεγάλου όγκου γεωγραφικών δεδομένων.

Εύκολος στη Χρήση

Ο εργονομικός σχεδιασμός και η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή καθιστούν το Zeno FLX100 Plus εύκολο στη χρήση ακόμα και για μη ειδικούς χρήστες.

Ανθεκτική Κατασκευή

Η συσκευή έχει κατασκευαστεί για να αντέχει σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και δύσκολα περιβάλλοντα.

Λογισμικό

Συνοδεύεται από εξειδικευμένο λογισμικό που διευκολύνει τη συλλογή, ανάλυση και διαχείριση γεωγραφικών δεδομένων.

Γιατί να επιλέξετε τον Leica Flex100 plus;

Μικρός, συμπαγής και εύκολος στη χρήση από ειδικούς ή μη, με εξαιρετική ακρίβεια και αξιόπιστα δεδομένα. Δίνει την ευελιξία που χρειάζεστε για καταγραφή και αποτελεσματική  χαρτογράφηση.

Leica FFlex100plus - GIS collector

Περισσότερη ευελιξία, λιγότεροι συμβιβασμοί

Εξασφαλίστε πλήρη ευελιξία με συσκευές iOS, Android και Windows. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Leica Zeno Mobile για την απόλυτη εμπειρία στην επαγγελματική καταγραφή δεδομένων ή συνδεθείτε με άλλες εφαρμογές στο λογισμικό που επιθυμείτε. Ρυθμίστε και συνδέστε την κεραία και τη συσκευή σας είτε στη βάση χειριστηρίου, είτε σε στυλαιό ή σε ειδική θήκη για το μπράτσο.
Leica Flex100 plus - GIS collector

Περισσότερη αξιοπιστία, λιγότερες καθυστερήσεις

Ο FLX100 plus είναι δοκιμασμένος σε δύσκολες συνθήκες, είναι ανθεκτικός στη σκόνη και το νερό και έχει διάρκεια μπαταρίας πάνω από 20 ώρες για αποτελεσματική εργασία. Μικρός σε μέγεθος, ανθεκτικός και ελαφρύς, ο έξυπνος δέκτης Leica Zeno FLX100 plus είναι μια αξιόπιστη λύση καταγραφής των δεδομένων σας. Επωφεληθείτε από τα 2 χρόνια εγγύησης και την υποστήριξη που σας παρέχει η ομάδα μας.
Leica Flex100 plus - GIS collector

Απλός
και λειτουργικός

Σχεδιασμένος με γνώμονα την απλότητα, ο δέκτης Zeno FLX100 plus είναι μια εύχρηστη συσκευή που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επαγγελματία να καταγράφει δεδομένα θέσης εύκολα, σωστά και αποτελεσματικά. Με την αγορά του έχετε στη διάθεση σας απεριόριστο εκπαιδευτικό υλικό και την επαγγελματική υποστήριξη της έμπειρης ομάδας μας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Horizontal real-time accuracy
RTK (Multi-frequency): 2 cm + 1 ppm* SBAS (L1 only): <0.9 m* Navigated: 1.2 m*
Vertical real-time accuracy
RTK (Multi-frequency): 3 cm + 1 ppm*
Post-processing accuracy static mode
Horizontal: 2 cm + 1 ppm* Vertical: 3 cm + 1 ppm*
Satellite signal tracking
GPS (L1 C/A, L2C)
Glonass (L1OF, L2OF)
BeiDou (B1l, B2l)
Galileo (E1B/C, E5b)
QZSS (L1C/A, L2C)
SBAS: WAAS, EGNOS, MSAS, GAGAN (L1 C/A)

Αγορά
Εξοπλισμού

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε και επενδύστε στην αγορά του εξοπλισμού / λογισμικού που σας ενδιαφέρει. Απογειώστε την επιχείρηση σας επιλέγοντας έξυπνες, ποιοτικές λύσεις & έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ενοικίαση
Εξοπλισμού

Δίνουμε σημασία στην ευελιξία που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας για να επιτύχει τους στόχους του. Λαμβάνουμε υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των εφαρμογών που καλείστε να ολοκληρώσετε και σας προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος λύσεων προς ενοικίαση.

Υπηρεσίες
Μετρήσεων

Είναι το έργο σας σύνθετο ή απαιτεί πόρους που δεν έχετε στη διάθεση σας;
Οι έμπειροι μηχανικοί της METRICA συλλέγουν, οργανώνουν και σας παραδίδουν αρχεία που πληρούν τις προδιαγραφές του έργου σας, στους επιθυμητούς μορφότυπους, συμβατούς με τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής σας.

Σχετικά προιόντα

Αν ο Leica Flex100 plus δεν φαίνεται να είναι αυτό που ψάχνετε, ρίξτε μια ματιά στις έξυπνες κεραίες GNSS πουδιαθέτουμε ή μιλήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Χρήσιμα Αρχεία & Σύνδεσμοι

Κατεβάστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Leica BLK360 και τις εφαρμογές του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον Leica Flex100 plus;

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη λύση που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε περισσοτερα

Χρήσιμα Άρθρα

Ενημερωθείτε για τη χρήση της τεχνολογίας 3D Scanning σε διάφορους κλάδους και εφαρμογές. Εμπνευστείτε και αξιοποιήστε πλήρως τον εξοπλισμό και τα λογισμικά σας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε εγγραφή στο Newsletter

Δηλώστε τις προτιμήσεις σας και λάβετε εξατομικευμένα άρθρα για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο